Si totu' acum i-asa de rece. Te iubesc da' las' ca-mi trece!
• stiu ca nu te mai am si nu îmi pare bine, dar mai bine ma împac cu ideea decât cu tine.
• Tu?! Mie?! Nu ai ce sa-mi dai. De unde dracu inima, ca n-ai!
• Se spune ca iubesti o data în viata, o singura iubire.Atunci cum se face ca suferim la fiecare despartire?!
• Au fost promisiuni cum ca o sa se iubeasca pâna când soarele o sa inceteze sa traieasca.
• nu mai zic nimic închei aici cã doare, dacã ar fi sã curgã lacrimi sã curgã ale tale.
• Zambesc cand se vad, plang cand se cearta si indiferent de fapta, ei se impaca si se iarta; x.
• Nu te mai iubesc pleaca, pleaca, pleaca!
• Spune-mi ce poate sa mai fie, cand eu n-am voie, dar tu esti plin de gelozie .
• Eu sunt tot ce tu n`ai!
• Acum numai suntem "noi", suntem tu si eu.
• Mesaj catre Rai: Trimiteti o ambulanta! Ingerul pe care mi l-ati dat nu face fata!
• Nu te mai iubesc pleaca, pleaca, pleaca!
• Soñé ser la princesa de mi principe!
nu mai pot sa ma joc, vreau eu sa fiu pe primul loc!
• Cine te accepta cum esti tu? Cine te-a iertat de toate? Cine pentru tine poate...sa-si piarda sufletul?
• Tu iubesti? Sau te prefaci? Iti zic eu: iti bati joc!
• E doar o fata cat se poate de obisnuita...Care nu are absolut nimic special. Are zile in care parul ii sta ca naiba. si zile in care arata extraordinar!
• Stii ca nu stau dupa noroc si daca vreau sa iasa fum stiu unde sa dau foc!
• E bine cu tine si imi place, sa fim doar noi doi in liniste si pace.
• Sa fim tot impreuna, sa te tin strans de mana, sa-ti soptesc usor: "Te ador!" .
• Pun STOP, caci dupa altu tot un altu vine.
• Ai fost odata aerul pe care-l respiram. Acum ma sufoc nu mai vreau sa te am! X_x
• Que mis labios digan lo que pasara!
• Ai fi iubit`o doar pentru ca e ea!
• Dragoste la prima vedere, o mangaiere, o clipa de placere .
• vezi tu momentan nu am chef sa privesc in jur! pentru ca te vad pe tine si imi vine sa injur!
• Am 2000 de motive, ca sa fiu cum vreau sa fiu !
Si îmi pare rau de tot ce s`a întamplat stii bine.Cel mai mult îmi pare rau ca am pus suflet pentru tine!
• Ai un mod de a veni usor la mine Si cand iei, iei tot ce e mai bun din mine; x
• Ii cer o raza de lumina.imi pune soarele pe cer.; x
• Atat de proaste, aproape inculte.si totusi atat de multe .
• Te-am invatat sa nu asculti prostiile ce le spun unii. Sa nu uiti ca tu saruti gura mea, nu gura lumii!
• Te maturizezi prea greu. Sa stii ca eu nu sunt ma`ta sa te iert mereu!
• Stiu ca ai pe altele! Chiar nu`mi pasa. Minte`le putin si lasa`le acasa! Tu mi-ai zis cu gura ta. Ca tii la mine ca la viata ta!
• Îmi aduc aminte cât de mult o iubea, cum prietenilor le zicea : Frate nu pot trai fara ea. <
• Zambetul tau e fals ca de obicei. Nici n`ai curaj sa te uiti in ochii ei.Te pierzi usor cand vorbesti despre acea fata, care era preferata ta odata!
• Persoana care neconditionat ma iubeste. Care din 3 priviri ma recucereste.
• Am trecut impreuna peste multe, nopti pierdute. Chiar daca intre noi s`au bagat multi si multe.
• Si spui: pune`l intr-o mie de baieti, ca tot pe el il aleg!
Tot ce aveai pe suflet imi spuneai, te simteam al meu si ma iubeai .
• Amintiri cu tine vin si nu mai pleaca, timpul a trecut si credeam ca o sa imi treaca.
• Oare pe mine m-ar insela? Cu siguranta! N-are nevoie de motive, zdreanta-i zdreanta.
• Nu fa pe zmeul ca te zboara vantul .
• Si cand vine vorba de iubire...spune-le ca ma ai pe mine. :-x
• Iubeste-mã, urãste-mã ! În ambele cazuri ti-e gândul la mine !
• Vrei atentie? Fa-te semn de circulatie.
• Fii optimist! Daca viata iti ofera lamai, cere si Martini.
• Nu`si mai au rostu’ lacrimilie, ti-am inghitit ambitiile … Orgoliul meu e mare, daca pleci stii bine…Nu ma mai intorc la tine!
• vorbeste mult, e stresanta , rade intruna si fara motiv. Prin felul ei de a fi te face sa o adori! :-x
• si ce mai conteaza acum care a gresit mai des,care a iubit mai intens, care pe care n-a inteles.
• Stiu ca esti un vagabont, dar esti vagabontul meu. Ti-am promit ca nu te las, deci nu te las sufletul meu.
• Recunosc ca inca mai simt ceva pentru tine, dar acest sentiment se traduce intr-o scarba totala, absoluta pentru ceea ce ai devenit si pentru tot ce mi-ai facut!
• Cine dragoste imparte primeste dublu inapoi, ce-ai zice sa incepem prin a imparti-o si noi? :O
• tu te prefaci ca nu iti pasa de mine, eu iti arat ca pot si fara tine. b-)
• Ieri plangeai pentru ce aveai acum esti rece sloi.
• Atat de dulce cand o strangi la piept, e-asa frumoasa cand tu ii zambesti, atat de fericita cand ii spui ca o iubesti.
• zeci de gesturi, mii de vorbe de sute de ori. orice ai face...ramai in sufletul meu;x !
• Si încerc acum sa dau uitarii tot ce.a fost . Însa n.are sens , ma chinui fara rost.;|
• Scumpa mea îti ofer un Red Bull? Asa poate zbori de lânga el .
• Chiar si tu baiatule, tu ce îl faci pe fitosul, îi vei zice odata prietenului tau : "Azi noapte am plâns pentru ea."
• Scuza-ma ca ti-am zis iubire , scuza-ma ca ti-am adus lacrimi pe chipul tau , scuza-ma ca am facut parte din viata ta cândva...
• Esti liber ca o colibri ! :* Si daca vrei sa-mi dai papucii , da-mi-i pe aia roz!
• Ce le tot pasa pe cine iubesc, cu cine vorbesc? De ce îmi spun cum sa traiesc? E treaba mea cum ma îmbrac si doar a mea cum ma dezbrac, cu cine, cum, unde si cât !
• Pentru tine nu-mi fac griji. Gasesc altu' la pufuleti cu suprize!
• Nu vrei sa plec de tot si nici sa uit de tine. Nu vrei sa ma pierzi, dar nici sa stai lânga mine.;-j.
• De ce sunt atâtia barbati cracanati? Lucrurile fara importanta sunt totdeauna puse între paranteze.
• Am trecut prin furtuni si ploi dar am ramas cu soarele intre noi ;x.
• Plec sa duc gunoiul, te las undeva? :d
• Nu stiu ce simti tu dar pentru mine e nasol , sa nu te vad cu saptamanile . e ca o prabusire-n gol .
• Poate ca voi uita ce ai spus.Dar nu voi uita niciodata cum m-ai facut sa ma simt :X.
• Voi scrie pe o caramida " Mi-e dor de tine" si am sa ti-o arunc în cap sa simti si tu cum doare când îti lipseste cineva !
• Daca esti îndragostita de doi barbati, alege-l pe al doilea. daca erai cu adevarat îndragostita de primul,nu te mai îndragosteai de altul. !
chytzz întreabă: