| IuuxxI a întrebat:

Heei TPU.; d
Ma puteti ajuta cu ceva? puppy dog eyes Suntt disperata.-.-
Am o catelusa care o fatat 7 catelushii. Si mai de mwlth. Dupa cateva zile dpa ce o fatat am mers la ei. Si ea era tot cu ei. Le dadea sa suga de toate. Dupaia peste 1-2 saptamani pe catelusa o tot vedeam afara. Nu mai mergea deloc la ei straight face Am tot fost eu. ca asa credeam ca vine si ea. Venea de cateva ori. Dar nu mai prea sta deloc cu eii. Ce sa fac? Le da cam 1-2 pe zi sa suga.sad Ce sa fac? Ii mai iubeste? Nici noaptea nu mai sta cu ei. Tot in curte ii. Si latra. crying. Mi`e frica ca nu cumva sa nu`i mai iubeaska sau ceva. Sa nu le mai dea sa suga si sa moara. crying. Mi`o tot zis maicamea. ca varamea tot punea mana pe ei. Sh maicamea o zis ca poate fiindk simte mana omului si nu mai le da sa suga. crying
Ce sa fac? Mi`e frica doar sa nu moara catelushii.sad. Funda celui` mai bun raspuns. Va rog ajutati`ma. -.- :*crying

Răspuns Câştigător
| ღAncaღ a răspuns:

Pai la un moment dat catelusele, parasesc puii la cateva saptamani, si le lasa sa se descurce singuri (oricum daca sunt inca mici); ai spus tu 1-2 saptamani inmultit cu 7 (pentru. ca atata este viata de caine) ar veni 14 ani; pentru ca am inmultit 7 ori 2; La 14 ani catelusa paraseste puii ca sa se descurce singuri; daca nu ai inteles iti dau un exemplu: Omul cand se casatoreste pleaca de la casa parinteasca pentru. ca atuncea este om matur si poate sa se descurce, asa este si la catei numai ca mult mai devreme; Dar daca sunt prea mici, o fi pentru. ca daca tot pui mana pe catei ei se jigaresc si nu ii mai primeste cateaua!

2 răspunsuri:
| EuEduard a răspuns:

Pune lapte intr-un biberon happy si dale pe rand la toti sa suga happy
Si seara sa aiba ceva pe ce sa doarma si atunci nu o sa moara

| robecool99 a răspuns:

Pai dale tu lapte cu biberonu fara sa ii atingi, si pe varata sa o cam certi ca din cauza ei pot sa moara ca daca pui mana pe orice animal la primele 1-2 luni mama nu mai ii cunoaste si ii abandoneaza daca vrei faci asa daca nu nu.