| DeepKiss a întrebat:

Heei TPU! :* De ceva timp am o chestie care ma cam deranjeaza. Inima mea are momente cand bate de mai multe ori, nu stiu daca stiti cum este sentimentul. Bate normal si dintr-o data palpitatiile se maresc pentru 1-2 secunde si dupa trece. Na, acum adevarat ca beau energizante, mai trag cate un fum [n-am mai fumat de vreo 2-3 luni] dar totusi. Credeti ca as putea avea ceva probleme?

9 răspunsuri:
| iiSceneXX a răspuns:

Este absolut normal! Inima nu bate la fel tot timpu', are si ea momentele ei. Nu ai de ce sa iti faci griji, nu e nimic legat de energizante sau ca fumezi. Ar fi bine sa nu mai consumi astfel de substante, dar daca tie-ti plac. Nu e anormal, stai calm! :* Si mie la fel imi bate laughing E doar pe moment, depinde de mai multi factori externi :*

| DoodyAlexx a răspuns (pentru iiSceneXX):

Depinde Murder, asa pateam si eu iar cand am fost la cardiolog mi-a gasit lipsa de calciu, glicemia ridicata si ph-ul ridicat. De cand am luat tratament, nu am mai avut nimic. Cel mai bine zic eu este sa mearga la doctor.

| DeepKiss explică (pentru iiSceneXX):

Oricum multumesc de raspuns happy.

| iiSceneXX a răspuns (pentru DoodyAlexx):

S-ar putea sa nu aiba nimic. Depinde si de varsta, fiecare are diferite reactii cand creste. Eu la 15 ani abia dorm de durerea oaselor straight face am fost la doctor, n-a avut ce sa-mi faca! Inima e normal sa bata si ea mai. dereglata sa zic asa, pentru ca este supusa efortului. Obezitatea sper ca nu e intalnita in acest caz, aceea ar fi o problema.

| DoodyAlexx a răspuns:

Atunci cand palpitatiile se maresc, simti o usoara durere in piept?

| DeepKiss explică (pentru DoodyAlexx):

Nu nu simt nici-o durere

| DoodyAlexx a răspuns (pentru DeepKiss):

Dar totusi nu cred ca ar strica o vizita la cardiolog.

| DeepKiss explică (pentru DoodyAlexx):

Okay, merci de raspuns happy!

| DoodyAlexx a răspuns (pentru DeepKiss):

Toate cele bune si sper sa nu ai nimic serios,