| Anabelle_5756 a întrebat:

Heei TPU! deci, am o mare problema eu fumez [am 13 ani ] si imi voi face analizele de sange in curand, se poate afla ca fumez in ele? adica eu nu am mai fumat de 2 luni si ceva dar nu vreau sa se vada. credeti ca se poate afla? si am mai auzit o chestie ca daca bei lapte nu se mai vede. este adevarat? este urgent! deci dau funda maaree + vot!

6 răspunsuri:
| Kiddc a răspuns:

Unii spun ca nu se vede dacat daca fumezi de ani buni...altii zic ca:
Da, monoxidul de carbon din fumul de tigara (dar si alte substante toxice din alcool, droguri, etc.) ajunge in sange si se grupeaza cu anumite celule (hemoglobinele).
Eu una cred ca se vede...

Succes cu analizele si sper sa iesi cu bine...totui te sfatuiesc sa renunti de tot la fumat :d

| SupradozaDeViseXD a răspuns:

Daca nu ai mai fumat de mult este posibil sa nu se vada. Iar faza cu laptele nu stiu daca e adevarata dar nu strica sa o incerci.
SI NU MAI FUMA CE E IN CCAPU TAU.

| NightCrowler a răspuns:

Daca iti faci numai la sange nu reiese ca fumezi. In schimb daca iti faci la plamani apar niste pete intunecate din care daca doctorul e hotarat poate sa le zica alor tai.

| Fara a răspuns:

Dmneee esti mica ssi tu fumezi?straight face LASA-TE

| ciufulixx a răspuns:

Het.da se poate vedea tutunul iese din corp dupa 6 luni.sincer depinde si cat ai fumat dar da daca bei in fiecare zi lapte nu o sa se vada, dar nu e foarte sigur, dar totusi incearca nu uita in fiecare zi. baftahappy

| madalina_8029 a răspuns:

Inainte sa mergi la analize bea un pahar de lapte si at ai sa scapi