| Anonimaa27 a întrebat:

Heei TPU Deci o sa spun direct, nu-mi place sa scriu romane. La mine in clasa ii o tipa foarte enervanta, gen care se da la toti si inclusiv la crush. Ideea e ca se crede si buricul pamantului, desi eu as avea alta parere) Inf ideea e ca as vrea sa ma leg de viata ei, sa ii zic in fata parerea mea si sa inteleaga odata ca nu ii chiar Miss Lume. Imi puteti da idei, gen cum sa ii zic ca sa nu enerveze chiar prea tare, doamne fereste mai moare pe acolo (ii fata sensibila, firava )

Ca sa fie clar, nu va cer rekt-uri, ca alea vin pe moment. Doar o mica idee cum sa o abordez, ca sa zic asa)

Mersii anticipat, dau funda!

P.S. Is la liceu, daca va ajuta cu ceva

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pai, nu te dadeai tu tare ca ai vrea sa-i spui ceva, asa direct, in fata? Ce, te-ai dezumflat, sau te dai mare cu parerile altora?
Te cam mananca invidia, asa-i?
Da-i pace, ca nu-i singura vinovata! Daca iubi al tau se duce dupa ea, inseamna ca el este vinovat, iar in cazul asta, eu i-as sparge lui capul, nu fetei!

| danay72 a răspuns:

E problema ei dacă e asa. Doar ea are de pierdut. Cel mai bine e sa o ignori. Dacă te iei de ea va părea ca de fapt ești geloasă ca nu ești ca ea și invidioasa ca nu ești tu în centrul atenției. De aceea, cel mai bine e sa nu te intereseze ce face.Și nu uita, tot ce vrei sa îți facă ție oamenii fa și tu la fel.

| PersonajFictiv a răspuns:

Da,se vede ca esti matura de nu mai poti.
Vezi-ti de viata ta, daca ea se da la toti - nu neaparat toti o plac.
Daca se crede "buricul pamantului" - nu inseamna ca asa e.
Esti invidioasa pe ea si geloasa ca se da la crush-ul tau.
Stay chill.