Bună.
Trebuie să spun ceva, nu mă pot abţine: Este o poveste de dragoste foarte frumoasă şi a meritat să îmi pierd 3-4 minute din viaţa mea citind-o.
Bun.Pot spune că "am trăit" o "poveste de dragoste"(mm..nu chiar poveste) asemănătoare.În "povestea" mea, el(un băiat de 14 ani, cu 2 ani mai mare decât mine) fuma(fumează) şi nu învaţă bine x_X.Am fost prieteni foarte buni, până când am aflat că îi place de mine.M-a întrebat dacă vreau să fiu cu el.Mie îmi plăcea de el, dar am spus "Nu" pentru că o relaţie implică foarte multe.Şi în fine...Am spus "nu" şi pentru că fumează şi nu învaţă bine...Şi când am ajuns acasă am început să plâng, eram în depresie(Ehh, nu chiar în depresie.Eram tristă şi simţeam că viaţa mea nu mai are rost).Dar mi-a trecut după o săptămână .
Acum suntem prieteni,chiar dacă nu prea vorbim.
Eu consider că dacă tu îl iubeşti pe acel băiat(Mădălin) cu adevărat,nimic altceva nu mai contează. Adică, în iubire nu contează chestiile astea.Zic şi eu
Dacă vă iubiţi amândoi cu adevărat, ar trebui să insişti, spunându-i ceva de genul:"Mădălin, uite, eu te iubesc cu adevărat.Şi ştiu că şi tu.Chiar dacă mi-am dat seama că faptul că fumezi nu are o semnificaţie mare în dragoste, pe mine mă deranjează. Ştii că te-am rugat să te laşi de fumat.Şi nu te-ai lăsat... Dacă fumezi în faţa mea, risc să mă apuc şi eu.Şi nu vreau să ne despărţim doar din cauza asta. Uite:Înafară de faptul că mă deranjează acest lucru, îţi vreau binele. Fumatul poate duce la numeroase boli cardiovasculare, pulmonare.Pur şi simplu îţi faci rău singur.Ai nevoie de voinţă ca să te laşi.Eu te voi ajuta şi voi fi mereu lângă tine. Dacă nu te vei lăsa de fumat, vei continua să îţi faci rău ţie şi să mă faci şi pe mine să mă simt prost lângă tine dintr-o problemă minoră.Eu te-aş ruga să te laşi.Nu sunt în măsură să îţi spun ce să faci, dar îţi vreau binele.Şi dacă mă iubeşti cu adevărat, vei avea voinţă şi te vei lăsa chiar cu ajutorul meu."
Waaw :o gandesti la fel ca mine m-am gandit sa ii spun ceva de genul, dar nu am facut'o, pentru ca risc sa il supar, si cand se supara, nu iese nimic bun din asta. si apropo... cele 3 4 minute in care am citit povestea ta, nu au fost o pierdere de timp eu chiar te inteleg :* multumesc pentru sfat
Nu-ti fa griji nu o sa lase tigara pentru tine sau pentru alta!
Daca vrei sa il accepti asa cum e sigur o sa va intelegeti foarte bine, dar asa nu cred ca o sa-l convingi sa se lase!
Este acel spirit de turma si teribilism care e mai presus pentru el decat sentimentele pentru tine sau pentru altcineva!
Eu ma bucur pentru ca ti-ai gasit un priente ca el si vreau sa te felicit si: Bafta in continuare!
Parerea mea e ca in iubire trebuie sa faci si compromisuri . El va trebui sa accepte ca tie nu-ti place ca el fumeaza si tu va trebui sa ''taci si sa inghiti '' cand il vezi ca o face. Va merge totul ca pe roate
Geo2969686 întreabă: