Pff.E chiar foartee normall..nu e ciudat delok..Nah asa eram si eu avem 1, 60 ..Sh eram cea mai mare din cls..Sh acum totii m-au ajuns..Sunt cea mai mik din cls aproapee.
Sh eu am 1, 67 sh am 15 ani:*
Nu ai dc sa-ti faci grij pentru asta e faza de copilarie te dezvolti mai repede nu are absolut nimic stai linistita.
Heii! Stai linistita nu e nimic ciudat, eu am 1, 65 si am o colega de 1, 76.
Decii nu te ingrijora
Am dat funda lui @Bella20 pentru ca a raspuns prima, dar v-am dat vot la toti pentru ca toti m-ati ajutat! :**
Multumesc :* >
Cu placere. :**
Eu, nu mai tin minte ce inaltime aveam la varsta de 12 ani, dar sora mea are 12 ani si aceeasi inaltime o are si ea. Culmea, si ea este printre cele mai scunde fete din clasa. Atat timp cat nu esti singura fata acre are 1, 60 la 12 ani, nu esti ciudata. Daca era ceva in neregula cu tine parintii tai observau asta, nu era nevoie sa ajungi sa ne intrebi pe noi. Sper ca te-am ajutat.
Buna! Nu iti fa griji, pentru o fata este normal Si eu la 12 ani am avut 1, 60 si acum am 1.75.Nu-ti fa griji, ca o sa cresti tu.E timp pentru toate . Daca vrei sa mai vorbim da-mi un id de yahoo.
Înainte nu era normal deoarece în trecut populatia nu era așa de dezvoltată fizic. Acum copiii sunt mai mari decât par, dezvoltați fizic ba chiar și psihic.
Pe scurt, da. Este ceva normal, nu sunteți singurele.
E foarte normal, eu tot atat aveam, si eram printre cele mai scunde...
Geo2969686 întreabă: