Eu zic ca are dreptate bff-ul tau!
Acest baiat merita sa fie fericit.
Am trecut si eu intr-o situatie de genu' deci, uite ce am facut:
Nu am avut curaj dar m-am dus la el, si i-am zis tot ce simt.El a zis:Uite, suntem prieteni buni si nu vreau sa stricam asta.
Eu trista am plecat fara sa mai zic nimic.A fost jenant dar am vorbit cu cea mai buna prietena sa vb cu el. Fara ca el sa stie ca eu I-am zis la bff sa faca asta.Si dupa asta el a inceput sa se imprieteneasca cu mine pana acum cand,uite ca acum suntem impreuna.
Doar ca cred ca cel mai bine e sa vb si cu Ana fiindca totusi sunteti "Good friends", din cate mi-ai dat de inteles.
Depinde si ce simti pentru el. Daca e asa de puternic inseamna ca trebuie sa "lupti" pentru el.
Eu, sincer, m-as baga intre ei dar inainte as vorbi cu Ana.
Bafta!
Funda?
Apropo, de ce ii tot impaci daca vrei sa fii tu cu el?
Eu cred ca nu ar trebui niciodta sa strici o prietenie pentru un baiat.Inteleg ca il placi si il iubesti, dar o sa te indragostesti de multe ori dar o prietena adevarata nu vei putea gasi asa usor, eu in locul tau tot Iasi inpaca... Iasi lasa sa-si vada de relatia lor si sai ajut sa caute un mod de a scapa de acei batausi. Uneori trebuie sa renunti la multe lucruri scumpe pentru fericirea altora in orice caz iti dorec bafta si sa ai reusite