„Romeo și Julieta" de Dîmbovița.
Acum să fi venit maestrul Shakespeare să-și fi căutat surse pentru piesele sale.
Fraier a mai fost. S-a grăbit să moară atît de devreme.
Eu sunt de parere ca el trebuie sa aleaga, si daca te alege, nu cumva vei fi o consolare pentru ca nu mai poate sa fie cu Ana? E clar ca el o iubeste. Si nu am inteles ce e cu amenintarile alea, cine sunt cei ce nu ii vor impreuna si de ce? In concluzie, nu poti sa "iei" ceea ce nu iti apartine, asa cum te sfatuieste prietena ta. Eu zic sa iti indrepti atentia catre altcineva pentru ca vei avea de suferit, mai mult decat o faci acum.
Heey pai intr-un fel m-as simti mai in siguranta pentru ca fratii se cearta si se impaca repede si mereu isi vorbesc, sunt legati unu de altu bla bla bla intelegi tu. Iubitii se cearta si sunt sanse sa nu se mai impace si sa ramane suparati pe viata Dar poate e un fel de a zice ca te placeeeeee Succees :*
Buna!
1. daca iti place de el si vrei sa fii cu el, fa-l al tau!
2. ea nu-ti este o prietena foarte apropriate
3. daca el nu o merita, i faci o favoare
4. vorbeste cu el deschis (nu pe chat), ia-ti inima in dinti si vorbeste cu el spre tot si despre voi doi, vazut ca te considera ca pe o sora
5. daca el tot ca o sora te vrea, nu-i nimic, toate sunt trecatoare pana la urma, mai devreme sau mai tarziu o sa vina si vremea ta, nu o sa ramai singura
6. o sa ramai singura doar daca o sa ajuti pe alti prea mult si lasi pe locul 2 sau ultimul loc lucrurile si persoanele care iti plac
Succes!