anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heei TPU! tocmai am afllat ca baiatul de care imi place [ el nu stie ] ma cam barfeste... si azi am aflat de la o colega de-a lui ca m-a facut proasta de fata cu prietenii lui. credeti ca ar mai trebui " sa alerg " dupa el? sau sa o las balta?

Răspuns Câştigător
| LolaKissTheGirl a răspuns:

Alearga nu te lasa in jos. Asa e in dragoste, dar esti sigura ca acea colega nu ti-a spus expre asta stiind ca tu il placi? Poate n-o fi fost asa, cine site... Mult succes, spor la treaba si numai note bune-n teze!

3 răspunsuri:
| amy_3939 a răspuns:

Las-o balta nu merita! Ai putea sa-l intrebi dc te barfeste SI in plus e un baiat ce barfeste deci CHIAR nu meritabig grin

| Bia_3692 a răspuns:

• p.ai nu.stiu;-? dar!; sanse nu stiu dac. a ai pra avea!; x M. gandesc si la faptuL!; d ca sa nu ii fi. fost rusine s. recun0asca d. fata cu prietenii lui;> ca te place si el!; d Balta nu 0 las. a dar incearc. s. ceri un id d. mass s. v0rbejti cu el;-? sau ceva dde genul!; d succes! >;;;;;; dddd<

| Saturday a răspuns:

Stii, baiatul asta poate stie ca iti place de el si se da important fata de prietenii sai facand miso de tine sau cine stie ce idiotenii de baietioh go on.Stai linistita, 97% din baieti sun asa...si sunt destuilaughing