| Noname4love a întrebat:

Heei TPU. vreau răspunsuri din partea: băietilor. Ce vă place la o fată? şhi a fetelor. Ce vă place la un băiat?

7 răspunsuri:
| χZαнαяєℓ a răspuns:

Bună!
Mie îmi plac băieţii care nu sunt înalţii dar nici scunzi. Să aibă, puţini muşchi, să nu fie grasi, să fie îngrijiti, curati, să se îmbrace frumos, să nu aibă un nas mare, dar nici mic, dinţi frumoşi, să nu fie cocalar şi să nu înşele.
Ţie ce îţi place la un baiat?
Baftă!

Răspuns utilizator avertizat
| Dina a răspuns:

Salut,la un baiat imi place cum gindeste,ce caracter are,care sunt ocupatiile lui(caci asa observ ce fel de personalitate este),ce muzica prefera(la fel personalitatea),sa stie sa fie rabdator,destept,adica cu o ratiune puternica,sa nu fie indiferent la lucruri importante,sa fie ideal printr-un cuvint(daca intelegi ce vreau sa spun),adica putin conteaza si aspectul fizic(adica sa nu fie prea scund,poate un pic inalt),stilul vestimentar sa fie obisnuit(adica nu ca un rocker si cu cercei in nas,in ureche...), sa nu fumeze(este foarte important), sa stie sa fie un prieten bun.

| Dorinel a răspuns:

Sa fie speciala, daca are acel ceva care difera de toate celelalte imi place... daca e ca restul turmei, mai bine nu!

| sunetul a răspuns:

Vitalitatea.

| Noname4love explică:

Pai χZăнăяєℓ, cam astfel de baieti imi plc si mietongue

| Alexalice10 a răspuns:

Ce imi place la un băiat: in primul rând felul in care arată
Cum se îmbracă
Cum se comporta
Ce muzica asculta...