| Mizukiii a întrebat:

Heei:*
Voi ce credeti? Majoritatea utilizatorilor raspund doar pentru ca obtin fundite, si nu din placerea sa ajute?happy
Pentru ca eu asa am senzatia. Bine. Nu zic de toti.happy
E doar o parerebig grin

Răspuns Câştigător
| Tourniquet a răspuns:

Da, perfecta dreptate.
Ai observat ca daca nu spui la intrebare nenorocita de vorba cu "Dau fundita.", tu ai nevoie de ajutor si de-abia de primeste 1, 2, 3 raspunsuri? Cateodata si nici unul. Doar din cauza ca nu exista fundita...
Asta este. Daca ne place TPU-ul trecem pe langa cersetorii de fundite, agramatii, cei cu fantezii sexuale...
"Ori suntem plini de funde, ori nu mai suntem?" -> ceva de genul este pentru ei.
Ar trebuii sa citeasca regulamentul site-ului inainte.
Stii cum e : "Respecta si vei fi respectat.", pentru mine la faza asta ar fi " Ajuta si vei fi ajutat. "

Numai bine!

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Si cu funditele se spanzura dupa ce trece Anul Noubatting eyelashes

| DakotaRoyse a răspuns:

Da, sunt mulţi care spun "nu ştiu, îmi pare rău, dar te rog, îmi dai fundiţă că nu am niciuna". Pe ăştia îi urăsc eu.
Şi da, sunt mulţi care răspund numai şi numai pentru fundiţă, dar asta se observă în calitatea răspunsurilor pe care le dau. Dar sunt şi excepţii, care doresc să ajute, în special dacă sunt siguri pe ei când răspund (asta pentru. că sunt documentaţi).

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Neah... le pune-n piept de Martisor!

| Mao a răspuns:

Sunt de aceeasi parere cu tine.

| ÐianaOnlyMusic a răspuns:

Mda...si eu cred cam acelasi lucru.Asta cu funditele este doar ceva ca sa fie putina competitzie intre noi... dar unii exagereaza :O.
Uite eu recunosc ca la unele intrebari raspund pentru fundahee hee dar la unele chiar imi doresc sa raspund pentru a ajuta persoana respectiva.happy
Mai ales intrebarile despre jocuri si adolescentiwinkinghee hee

| BlueBroom a răspuns:

Si eu cred la fel.Ma enerveaza atunci cand pun o intrebare si cineva imi raspunde ca mai apoi sa-mi zica "plz funitza". Este ciudat ca unii fac asta...pana la urma nu-i ajuta cu nimic daca mai i-au o fundita.

| DSGline a răspuns:

Majoritatea cam da si nu din placerea sa ajute ci doar pentru fundele alea banale
AM observat ca daca zici ca dai funda primesti mai repede raspuns

| R_9329 a răspuns:

Da, normal.happy Dar ce e enervant ca unii raspund pentru funda si nu stiu raspunsul corect rolling eyes si asa unii mai prosti il asculta rolling on the floor. Funda?smug rolling on the floor

| selena_5281 a răspuns:

Sunt unii care rasp doar pentru funda.
eu una raspund pentru ca imi place.