| Cory_3470 a întrebat:

Heeibatting eyelashes vreuu si eu status`uri de iarnaabatting eyelashes vaa roog

dauu fundiitzaa:X:*

Răspuns Câştigător
| metehne a răspuns:

Buna Coryhappy
Da-mi o poza cu tine ca sa pot sa-i arat la mosul ce sa-mi aduca de Craciun

Va informez că incepand de maine sunt dispus sa va primesc cadourile de Craciun. In felul acesta sper sa poata fi evitata aglomeratia din preajma sarbatorilor si statul la coada pentru a mi le inmana! Multumesc pentru intelegere.

if a big fat man creeps into your bedroom one night and stuff's you into a bag, Then don't worry 'cause I told Santa I want you for Christmas.

mosule anul acesta as vrea ca cel care imi e prieten sa nu ma mai tradeze niciodata oare se poate? in fine da un buzz daca estii de acord

Mosule pe e`mail pari cam indiscret vrei sa afli despre mine tot ce e secret

de dimineata m-am trezit
mosul nu era venit
a ramas inzapezit?
poate da
sau poate
sta sa iti citeasca
ce iti doresc eu tie de craciun
te iubesc si numai bine
la anul sa fii mai bun

dnd fug dupa omul de zapada

in gradina linga strada sade omul de zapada l-am facut cu mina mea din covorul alb de nea chiar de ninge chiar de e ger eu ma joc frumos cu el

Daca in noaptea asta va veni cineva sh te va baga intr-un sac, nu te speria, ci din contraBUCURA-TE pentru ca cineva te-a cerut cadou de craciun
Reteta de sarbatorii:
Se aduga putins bunatate, ceva mila, un pic de scortisoara si un pumn de bunatate!
Sarbatori fericite!

MoSuLe tu ma auzi sau nu? fa`mi dorinta sa mi se indeplineasca.mosule dar vrea inima mea ca de sarbatori cineva sa o iubeasca

si acum status de cuplu:
De cite ori ma veti privi cu ura si manie, de atitea ori va voi zambi cu multa simpatie.
Nu E nevoie Sa Ma placa toata Lumea.La fel Cum Nici Eu` Nu`i Plac Pe toti!
Atunci cand vei vrea sa ma ranesti, adu-ti aminte ca ai facut-o deja
•S-a sters, la fel cum vantul adie incet frunzele de prin parcul prin care obisnuiam sa stam, la fel si timpul va sterge aceste sentimente si simtiri care-mi rup sufletul in doua.
•Ma indepartez incet, voi sterge tot, mi-e greu dar o voi face!
As face orice sa te mai pot avea…chiar daca acum esti cu altcineva
cand te-am cunoscut mi-a fost teama sa te plac.cand te-am placut mi-a fost teama sa te iubesc.cand te-am iubit mi-a fost teama sa nu te pierd. iar acum cand te-am pierdut, mi-e teama ca nu te voi mai avea niciodata.
Nuu` sunt 0 sfanta da nici o bagaboanta, respect pentru baietii` care stiu` s` pretuiasca 0 fata.
Fiecare lucru-si are vremea potrivita, si fiecare varsta-si are nebunia ei de-o clipa"
Cateodata ma mai intreb. unde esti? … ce mai faci? cu cine te intalnesti? Cu ce cuvinte as putea sa iti spun mai usor ca imi este dor?
» " Nu dispera cind soarta te apasa si nici nu plinge de-al tau destin caci dupa un chin viata-i mai frumoasa cum dupa ploaie ceru-i mai senin… "
Ploua acum… Ar trebui sa te duci la geam si sa numeri picaturile de ploaie… atat de mult imi este mi-e dor de tine!

"• Zambeste mereu`. chiar daca ti`e greu. chiar daca te doare. zambeste si fi tare`! •"

"• Am invatat sa respect • EA respecta doar banii • EU am invatat sa lupt singura • EA e zero fara tati si mami •"
"Oameni se intalnesc si se despart...se despart pentru ca au facut imprudentza de a se cunoaste... se despart dar, NU se uita

Cu greu urâm ce am iubit cu adevarat

regina. un pion. o luptatoare. un fior. o valoare. Un plus de calitate, un minus inexistent. o fata cu acelasi sentiment!

Daca viata iti da 1000 de motive sa plangi, demonstreaza-i ca ai 1001 motive sa zambesti!

Fundita?:*big grin

2 răspunsuri:
| LittleYoyo a răspuns:

Heey! Si eu cautam cateva, si am gasit. O sa-ti dau si tie, sper sa-ti placa:
-Mosule pe e`mail pari cam indiscret vrei sa afli despre mine tot ce e secret

-Va informez că incepand de maine sunt dispus(a) sa va primesc cadourile de Craciun. In felul acesta sper sa poata fi evitata aglomeratia din preajma sarbatorilor si statul la coada pentru a mi le inmana! Multumesc pentru intelegere.

-Undeva acolo departe unde e frig si zapada multa Mos Craciun exista!

-De Craciun, daca vine la tine un tip gras si paros si te baga intr-un sac, nu te speria! I-am scris mosului ca te vreau pe tine de Craciun!

-Sa ai un Craciun minunat pe care sa-l traiesti ca-n povesti si sper sa primesti macar 100% din cadourile pe care le doresti

-Aho, aho, prieten bun...
Care stai pe mess acum...
I-a opreste-te din scris...
Si-asculta ce-am de zis...
Chiar de esti cu DND...
BE RIGHT BACK sau BRB...
Sper sa nu imi dai ignore...
Ca iti spun un plugusor...
N-am intrat sa te stresez...
Am intrat sa iti urez...
La Multi Ani si fericire...
Liste de id-uri pline!
Sarbatori fericite!

Sper ca te-am ajutat si sper sa-ti placa! happy btw: Sarbatori fericite laughing

| AliceInMordor a răspuns:

Aici vezi de toate: www.statusuri.ro

Întrebări similare