| Victoria_8725 a întrebat:

Heei.:X
Vreau si eu niste status-uri mai rare asa.happy
Dau funda.:*

3 răspunsuri:
| georgyg98 a răspuns:

Buna,Victoria! Acum am ajuns sa fumez sperante...Si am ales negrul din atatea nuante!
Tot ce ai auzit de noi stii ca nu e adevarat, hai lasa-ne pe noi sa-ti aratam cum suntem de fapt!
Sper ca te-am ajutat! Funda? pls

Stiu ca am gresit, si acum platesc. Sunt nevoita sa pierd ceea ce iubesc! Dar totusi sper ca ma vei ierta Aminteste-ti am facut parte din viata ta!

De multe ori mi-a spus ca ma iubeste.Si doar la mine se gandeste. Poate asa ti-a spus si tie.Dar a facut o mare prostie! Sunt siguar ca nu ne iubea pe niciuna Si noi ca prostele ii credeam minciuna

Uitarea vine in timp...Dar nicioadata definitiv!

Degeaba ma privesti cu ura. Mereu o sa fiu mai buna. Mai bine l-ai linisti pe prietenul tau...Caci intoarce capul dupa mine mereu!

Acum crezi ca te iubeste pe tine. Dar nu e deloc asa. Mai intai m-a iubit pe mine. Tu ai luat ce nu-mi trebuia

Degeaba crezi ca ma oftici. Cand vorbe frumoase ei ii zice. Degeaba crezi ca sunt geloasa. Uita-te putin la mine,chiar nu-mi pasa

Tu nu ai fost nici primul dar nici ultimul din viata mea...Dar esti singurul care as vrea sa se intoarca, CANDVA

Din toata durerea mea.
Voi face fericirea ta
Iar lacrima ce-mi cade pe obraz.
Te va scapa pe tine de necaz!
Vorbele care candva m-au ranit!
Pe tine te vor face fericit
Iar tristetea ce-o am acum pe fata
Iti va aduce tie noroc in viata!

Nimeni nu te stie. Mai bine ca mine:X Eu cat te cunosc. Nu te recunosc

Din tot ce-a fost. Nu vreau sa uiti nimic. Fara niciun rost! Gandeste-te la mine un pic!

Totul astazi a ramas doar o tacere si un suflet trist mi-e tare greu!

Acum pentru tine sunt o straina... Oare eu am fost de vina?

M-ai mintit tot timpul petrecut...Dar nu mi-am dat seama si te-am crezut

Privirea ta ma minte...Dar inima ce simte?:X

Daca mi-ai fi spus de la inceput,astazi nu am fi ajuns doi straini sub acelasi cer

Nu stiu de ce,de ce inca mai gresesc! Tu de mine nu mai stii, eu te iubesc! Nu stiu de ce, inca sufar pentru tine! Cand tu ti-ai batut joc de mine!

Pe tine te ignora. Pe mine ma adora!:X Pe tine te-a mintit. De mine e indragostit:X

Stii ce? Paaaa...nu te baga... Daca nu e treaba ta!

Mi-ai soptit ca ma iubesti. Si la mine te gandesti. Dar mereu tu m-ai mintit. Si la alta te-ai gandit!

Ai fost odata doar al meu. Acum te are ea,nu te mai am eu

Vreau un nou inceput! Vreau de fapt sa te uit
It doesn't hurt to dream,it hurts more to wake up...
Desi am trecut prin multe suntem inca *PRIETENE* pentru ca nu poti sa cazi cand tii pe cineva de *MANA*! ♥Te iubesc♥!""
NiciOdata n-ai uitat sa fi langa mine, Si eu voi fi mereu, la fel, langa tine; x; X

Ele prOvOcator danseaza, pe tOcuri nu pe masa le place bunu` gust si`O dOza de viata; x

at cand cazi; -s.eu O sa t ajut sa t ridici,cand simti ca iti e greu,voi fi mereu aici, cand tOata lumea, te va respinge.eu voi fi aprOape d suflethul tau >; d

| ascovit a răspuns:

Uite blogul meu de statusuri:
http://sts-sts-sts.blogspot.com/
Sper sa iti placa!