Buna, cu totii avem problemele noastre depinde de noi cum trece peste, eu de exemplu in clasa a 10-a abia asteptam sa termin liceul sa scap de colegii mei. in primul rand ai putea sa incerci sa ai mai multa incredere in tine, viata iti ofera multe incercari, incearca sa-ti faci cativa prieteni simpli, si nu te schimba si nu fa lucruri doar sa fi acceptata de ceilalti, nu e problema ta ce cred ei. ignora pe cei ce te trateaza rau, asculta muzica, uita-te la filme, iesi in natura, ambitioneaza-te si fa miscare ca te binedispune. nu mai fi asa aspra cu tine, chiar daca nu simti esti puternica si poti trece peste orice obstacol, esti tanara ai toata viata inainte si de abia acum incepe distractia, doar ai grija sa iei deciziile corecte
Multumesc pentru raspuns ^^
Buna!
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Cred ca e o perioada a varstei. Indicat este sa consulti un psiholog, cu siguranta te va ajuta.