| QueenX3 a întrebat:

Heeii TPU,
Mor după un băiat, nu e chiar frumusețe rară dar țin extrem de mult la el. Prima dată am fost prieteni buni dar după ceva timp cam o lună am fost "îmbârligați" până m-a întrebat dacă vreau să fiu cu el, am zis da, fiind conștientă că dacă se termină relația și prietenia s-ar strica. Oricum am stat cam 3 ani după care m-a lăsat pentru alta cu care de fapt stătea de luni de zile, acum sunt despărțiți. să încerc să mă împac cu el? Adică ar cam fi în stare să-și bată joc de mine... dar nu pot sta așa. Vreau doar să nu pic de fraieră și să nu mai sufăr, presupun că totuși ține la mine. Ce să fac?
Mersi pentru atenție. :3

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Pare o problema foarte grava, adica, vreau sa spun ca o sa suferi inevitabil. A inselat o data, insala mereu. Nu cred ca are rost sa te intorci intr-o relatie de unde alta data ai iesit ranita. Gandeste-te foarte bine la consecinte si la ceea ce simti pentru el. O sa ai cu siguranta si alti pretendenti, insa, daca vrei neaparat sa te impaci cu el, asuma-ti riscurile si incepeti o relatie. Incearca, poate cine stie, dar o sa suferi mult mai mult acum.