| Krii a întrebat:

Heeii TPU puppy dog eyes3!

As vrea sa fac o compunere horror. ii puteti da niste idei, despre ce s-ar putea intampla? Titlul compunerii este "Copilul parasit".
Multumesc :3

2 răspunsuri:
| ForeverWarrior a răspuns:

Ai mai primit un raspuns dar poate iei putin din al meu putin din celalalt si obtii ce vrei.''Copilul parasit''

Era odata un copil, Max.El avea 7 ani si era foarte energic.Intr-o zi acesta a plecat in parc impreuna cu parintii lui.Parintii l-au scapat putin din ochi si acesta a plecat de langa ei.Acesta a mers pana a dat de o casa parasita.Curios a intrat in ea.Era o casa cu ferestrele sparte, si inauntru era intunecat.Acesta a intrat in beci si acolo a alunecat pe scari pana jos.Era bezna inauntru.Acesta s-a lovit putin la picior dar era bine.S-a ridicat repede si a iesit din beci, dupa care s-a dus in pod, unde a vazut o pisica neagra si una alba una langa alta.Acestea erau cam al trei metri de el.Max s-a dus spre ele, dar acoperisul putred s-a rupt si acesta a cazut jos pe podea.Il durea foarte tare pieptul, dar dupa o jumatate de ora s-a ridicat si s-a dus spre usa, care era deschisa.Pe cand sa iasa, usa s-a inchis singura.Acesta s-a speriat si a iesit pe geam si a fugit spre casa. Timpul trecuse si era noapte.Max era cu adevarat speriat, dar in cele din urma ajunse acasa, dar nu era nimeni acasa, mama sa si tatul sau cautandu-l disperati.Max intrase in camera sa si in mijlocul camerei erau cele doua picici pe care le vazuse. Acesta era speriat si neajutorat, si a iesit din fuga afara din casa.Acesta a fugit pana in strada si, la cincizeci de metri de el erau parintii sai.Acesta s-a uitat la ei, nemaifiind atent la masini. Dintr-o data, un tir apare din senin si il loveste pe acesta mortal.Cand acesta simte lovitura, brusc se trezeste.A fost doar un cosmar, de care a scapat.

Cam asta e. Sper ca iti place si iti foloseste la ceva si te rog spune-mi sincer ce parere ai pentru ca vreau sa stiu pentru ca am inceput sa scriu o carte si in esenta cam asa scriu.Succes!

| anonimusanonimi a răspuns:

Hmm... Ai fost vreodata intr-o casa bantuita(precum Castelul Groazei de la Bran)? Ai putea sa te inspiri din ce ai vazut acolo. Traseul era cam asa: Intai intrai intr-un tunel negru cu luminite, in care parea ca te invarti cu capul in jos, apoi dadeai la o parte o perdea si intrai intr-un cimitir cu oglinzi(parea infinit). In partea stanga te prindea cineva de brat. Apoi mergeai printr-un tunel plin de gandaci si serpi cu nisipuri miscatoare si maini care ieseau din pereti. Intrai in holuri mici care aveau un cosciug ce se deschidea incet si sarea Dracula din el, spunand: "Imi pare bine sa te intalnesc!" sau in alt hol, tot mic era un pacient cu 2 fete operat de un doctor dubios. Ah, si inca un fel de hol-spirala, ai carui pereti se miscau. Apoi, cand intrai in alt hol, venea o fantoma spre tine din tavan si era un fel de perete spart de dupa care se auzea un marait de fiara, apoi intrai intr-un loc in care stateau unii agatati si le atarnau matele pe-afara, si cand treceai pe langa ei incepeau sa-ti vorbeasca, iar spre final urcai niste scarite pana intr-o camera foarte stramta in capatul caruia statea cineva cu masca de diavol si se uita la tine. Incepea sa se auda o muzica macabra (pe langa celelalte sunete si tipete de pe fundal care se puteau auzi si din exterior) si cand se oprea muzica podeaua pe care stateai se inclina, ca si cand s-ar fi rupt si mascatul vine spre tine, dar trebuie sa treci de el pentru ca acolo sunt scarile spre iesire. Apoi mai strabati o camera (in care de multe ori esti urmarit de inca un monstru), cobori niste scari si ai iesit.
Ai putea sa faci copilul parasit sa fie naratorul si sa spui ca voiai sa te adapostesti pentru o noapte intr-o casa si aceea sa fie cea bantuita, sau ceva in genul acesta... big grin Sper ca ti-am fost de folos!