Buna
Uite aici cateva statusuri:
Ea? e un model de urmat. mai poate zambii dupa tot ce i s-a intamplat.
Atunci cand te paraseste o fata si vrei sa te arunci pe geam, afu-ti aminte boule! Ai coarne nu aripi!
Inima spune : "Cui ii pasa? " iar mintea spune "Tie Proast*! ".
Te-ai trezit la realitate, din păcate prea tarziu. Vei cere sprijinul meu, ştii bine no să mai fiu. O să rad, tu o să plângi, faci parte din filmul meu. A venit timpul să simţi ce-am simţit şi eu.
Mi amintesc cum ne jucam in ploaie, nu ne pasa de nimic desi problemele curgeau siroaie, desi lumea baga strambe intre noi mergeam mai departe si ii ignoram pe cei rai. Certuri si impacari deveneau chestii banale ca ne iubeam ca nebunii calcand orgolii in picioare
Mi-e dor de inca un zambet Am pus atata suflet Si nu mi-ar fi atat de greu Daca intr-o clipa rece Iar mi-ar sopti ca imi trece Si se intoarce in viata mea
Uite cum innebunesc, vorbesc singur in oglinda Las sa curga lacrimi de o iubire ce n-o sa se stinga
Ma barfesti? Stai linistita nu ma jignesti doar îmi demonstrezi cât de proasta esti!
Deschide ochii, fa 0 mica analiza, 0 s` aflii intr-o zi k ti-ai dat prietenii pentru 0 p***a!
# Eu am sa fac ce nici o femeie nu a facut pentru tine, in loc sa ma dezbrac, o sa ma imbrac foarte bine
• Si totusi` Dupã tot ce ai fãcut, mai ai si tupeu` sã-mi ceri sã te iert?
Sa faci diferenta intre alte fete si fata ta, sa stii ca toate te vor, dar niciuna nu te iubeste ca ea
Mereu s-a vorbit s-a criticat despre trecut Conteaza ce vei face azi nu ce-ai facut!
Nu ma crezi in stare? Nici'o problema nu ma cred nici eu Dar fereste'te de ziua'n care o sa prind tupeu
Imi impui prea multe, Chiar daca sunt chestii marunte! Crezi ca ma vei schimba?! Asta` i doar parerea ta!
Ca doi copii vom copilari nu sunt o visatore, iubirea trece prin stomac am nevoie de f0orta pentru tot ce 0o sa fac; x`
Si o sa fie bine` chiar daca mai avem probleme`. iti`spun stai linistit`` ca multe vin si trec chiar`daca raman`semne` orice`semn se vindeca`dupa o vreme`!
Poate ca a fost o greseala facuta de mine, dar fara intentsie`! Sincer, nu am observat ca tsi-am dat prea multa atentie`!
Dar vai, te-am intrebat a nu stiu cata oara 'te duci sau stai?'si ai optat...
Amintirea ta mi`e dusmanuu` cel mai de temut, sh cand dragostea vb`este parca tot pamantu`i mut!
Nu are rost.t uiti in oglinda si zici." bha esti prost " [da] "bha cum ai putut bha s o lasi sa plece? cand tu o iubesti si ea t iubeste?
Sunt udă``S-S-Sunt udă``Sunt udă ploaie, băiatu' mă îndoai``Îmi place``Î-Î-Îmi place``Îmi place aşa`` O la l``
Unii chiar nu gandesc dupa tipar, de asta in viata mea declar ca`s unic proprietar
Si hai sa plecam departe! Sa uitam de toate;]Sa fim acei copii.Ce mereu se vor iubi!
•Trăiesc din fantezii, visez la nebunii, e o poveste` pe care o Stiï.
Vr sa ruleezz Sa fumezz SA MERG PE DRUMU' PE KRE.AM MAI MERS nu vr steess, ma cauta dess vad clar prin fumu' pe unde o sa ieess:X"
# În sfârşit am găsit pe cine trebuia ♥, el e cel care merită toată dragostea mea şi i-o voi da.♥ -
# Cand te uiti la ea, parca te uiti la soare. Simti cum inima-ti bate, din ce in ce mai tare! ♥
# Vom fi fericiti zi de zi tu-mi vei da pofta de viata daca te am pe tine, nimic nu mai are importanta.
# Tu m-ai lasat pentru alta, si tot tu esti acu' gelos? Tu esti prost? Nu vezi ca n-are niciun rost? -
Nu-ti face griji daca esti singura, pentru ca Dumnezeu se uita la tine zicând :
" Te pastrez pentru cineva special "?
Baby uitate bine la mine, -Ma vezi bine da? Hocus pocus am disparut din viata ta
Sper ca te-am ajutat. Funda? te rog
" Cele mai frumoase " e relativ. Fiecare status e cel mai frumos, in conceptul celui care l-a notat, in prealabil, mai jos. Nespecificand din perceptia cui vei clasifica statusul drept "frumos", ar trebui sa dai funda fiecarei persoane care iti va raspunde, ceea ce e imposibil. In concluzie, afirmatia ta " dau o mare funda la cele mai multe si frumoase. " este o minciuna. Sa nu mai vorbim de faptul ca marimea fundei este, din nou, relativa in functie de rezolutia monitorului fiecaruia...
Ha ha ha.ce amuzant.du-te si raspune in alta parte daca nu-ti comvine..nu mai comenta aiurearaspunde cine vrea si cine e de gasca si nu-ti mai da aere de astia ca nu impresionezi lumea
1. • Am invatat sa suport • viata e grea • Dar nu suport un tradator • Asta-i boala mea •
2. • Facem tot ce stim si nu ne oprim • Traim viata din plin • Facem ce stim
3. Ia o stilca, papusa, te rog serveste-te. Stiu ca nu bei dar obisnuieste-te, Cu viata de noapte, hai treci la fapte Noi toti bem, tu nu bei, pai nu se poate.
4. • Esti locu-n care intotdeauna m-am intors • Tu ma aduci la normal cand sunt intoarsa pe dos •
5. Roata s-a intors asa cum se intoarce mereu. Acum pentru mine-i simplu pentru tine mai greu. Rupi o poza cu mine in care ironic zambesc. Nici o lege nu poate sa ma lege ca nu te mai iubesc.
6. M-au privit mu*stii cu dispret, lipsa de respect dar le-am bagat ****-n inima, ca sa le raman in suflet!
7. E ea, dar e schimbată. trage dintr.o ţigară insetată, stă cocoşată de frig şi se uită la tot, se uită peste tot, dar nu se mai regăseşte in nimic.
8. • De ce a trebuit să crestem, nu stii.parcă mai frumos era la stadiul de copii.
9. • Aşa e în viaţă, ştii, pe toate le plăteşti!
10. Aşa, doar pentru cã m-am sãturat de persoane ca tine.
11. • Îmbrăcat in zâmbete aproape orice om e fals
12. • Îmi este dor de băiatul ce.mi plăcea să.l alint, dar acum sărut alte buze ce mă mint.
13. Si poate înca te simt, înca ma simti, înca te vreau, înca ma vrei, Desi de mult nu mai formam "noi doi".; x
14. Ai fost jignită, umilită, ai luat palmă după palmă; dar sufletul tău e mai curat ca o coală albă.
15. Ochii care nu se vãd. Se uitã peste noapte?!
16. Viata'i doar un drum spre moarte...
17. Imi duci doru la mine sa stii ca-i pustiu vizoruvreau sa te imbratisez din nou sa imi luminezi decoru!
18. Pace pentru oameni ce ma asculta-n continuare Pentru fratemiu de acasa, pentru zïlele cu soare!
19. Dar las ca-i bine am muzica ce ma alinta.Si dau rec la microfon pentru cei ce vor s-o simta!
20. Hai! manutele sus` gurita mare...
Salut uite citeva sper sa-ti placa
vreau; x cE`i aL meu` sa fie aL meu~,~ Nimeni sa nu iubeasca cE iubesc eU; x~
Traieste in asa fel incat sa nu ti se observe prezenta, dar cand pleci din locul in care ai trait, sa ti se simta lipsa.
Atunci cand spui cuiva "DA"... asigurate ca nu iti spui tie "NU"
Cuvintele sunt cheia - alese corect pot deschide orice suflet si inchide orice gura
Am rupt o floare si sa ofelit, am prins un fluture si a murit in palma mea - atunci am inteles ca de frumusete te poti atinge doar cu inima
Da, si? Poate sunt diferita fata de celelalte fete, dar macar eu am sentimente♥[i♥
Nu sunt perfecta … nici nu vreau … nici nu pot! Nu vreau sa fac frumos cand stiu ca n.are rost! Sunt incapatanata si imi place asa cum sunt si daca nu.ti place eu n.am sa plang.
Mă uit la el, nici măcar nu îmi pasă... poate totul ar fi fost altfel dacă ar fi ştiut să iubească!
Un zambet si indiferenta pot ascunde multe raspunsuri si sentimente
in vara asta vreau sa fac tot ce-mi trece prin cap. daca-mi trece ceva
Cine te iubeste NU te raneste, NU te minte si mai ales NU te foloseste.
" Undeva, cineva se gandeste la zambetul tau si se bucura de prezenta ta in viata sa
După bărbat şi autobuz să nu alergi niciodată. că după o jumătate de oră vine altu! )♥
După atâtea minciuni, iubiri false, prietenii perverse, am făcut curat în viaţa mea, în sufletul meu şi mi-am păstrat doar acei oameni care merită iubirea şi atenţia mea!
I can't keep being your second choice, not when you're my first.
Tu eşti pentru mine singurul baiat şi aşa vei rămâne viaţa toată! Nu am de gând să las o poveste de iubire neterminată, nu vreau să te dezamăgesc niciodată!(yuby )
Dacă cineva nu îţi apreciază prezenţa, atunci lasă-l să îţi simtă lipsa.
Spui că e puştoaică şi nu-ţi place aşa, dar aşa cum e ea ţi-a furat inima. Cât vrei tu să pari de gigolo când îi vezi ochishorii îţi piere chefu` de`a face mişto.
Ai vrea s-o ai mereu cu tine, Stii bine ca prea mult nu tine, E pustoaica rau, e greu. Vrei s-o faci de casa, ai tupeu!
Am auzit că lumea ne vorbește cam mult eh`... oricum n'avem timp s'o ascultăm, n'avem timp de vorbe`n vânt sau bârfe și cu atât mai puțin de nici un gen de tarfeA»
si pot spune ca sunt fericita, ca ma simt intra-devar iubita...nu stiu sincer cum sa iti multumes dar pot sa iti spun ca te iubesc. ♥
Oricat ai mintit'o ea te iubea.dar sincer ai cam aburit'o cu "dragostea ta"dar gata s-a sfarsit ea acum e foarte greu de pacalit
Si daca plang pe nimeni nu doare,! Si daca ma sting, nu exista stea nemuritoare! Si daca plec ma vor critica! Orice-as face, pace nu-mi vor da! Asa ca fac ce-mi place, ce-mi comvine NIMENI n-are dreptu sa se ia de mine! ♥
In ce imprejurari as fi nu conteaza te iubesc sia sta conteaza:X! oriunde oricum suntem eu te voi iubi si imi doresc sa stau mereu cu tine:X! s ate sarut sa te tin in brate si sa iti soptesc incet un simplu te iubesc; o3!
♥ Zambesc, rad, glumesc ce dracu' vrei sa fac? TRAIESC! ♥
Doar tu ai cheia sufletului meu si doar pe tine te voi purta in inima mereu.
Te iubesc și te voi iubi întotdeauna, iar dacă și după moarte oamenii iubesc, te voi iubi și eu, și mai bine cu tine în iad, decât fără tine în Paradis.
Acum femeile aleg bărbații după vile și li se pare demodat să mai rămână virgine!
Au fost momente peste care am trecut singur știi bine. Nu te face că-mi duci lipsa când vezi un străin în mine.
Întotdeauna ai contat. că erai tot timpul aproape.De multe ori mai aproape decât o copertă pe o carte.
Nebunia înseamnă să faci acelaşi lucru în mod repetat şi să te aştepţi să obţii alt rezultat.
Încerc să mă feresc de cei care vor să ne separe. Privesc printre stele până apare raza mea de soare.
Imi dai lumea peste cap exact cum fac americanii in Irak!
Tu esti armonia versului ce-l cant..Si nu te-as schimba nici cand. ♪ ♥
Ea e diferita de Celelalte. ~E ca si cum n`ar interesa`o de cum Arata~ Ea nu face Eforturi sa fie placuta De cineva.Si de`aia Pare asa Naturala.[[; X]]
Thuu...chiar crezi ca ma compar cu ea!? Uita-te la mine beib` si apoi la eah)), ma faci sa rad, cum panah meahh sa fiu eu k ea. eu dOlce ea AmarA, eu cuminte ea vulgara.
Prietenia este ca relatia dintre mana si ochi. Cand mana se raneste, ochii plang. Si cand ochii plang, mana le sterge lacrimile ♥.
I want to live my life to the fullest and love with no regrets! I want to dance in the streets and kiss in the rain, to be happy and always have you by my side. Friends With Benefits
♥ Sunteţi toţi o apă şi`un pămânT traşi la indigO
Viața nu e cum crezi tu, știu că te doare sufletul Cu toate că tu`l iubești, rămai acolo unde ești!
Helooo;;)
Uite aici statusuri misto de tot felul si noi si vechi si de dragoste si de suparare fitoase si nefitoase
http://statusbun.com/? cat=1
Sper ca ti-a fost de ajutor raspunsul meu :-*
Penaaaa1 întreabă: