Vezi cum gîndeşte o elevă mai puţin dotată material despre una care are prea de toate? Dar dacă ar fi fost să poarte toţi şcolarii uniformă, deci să nu existe această discrepanţă între unii şi alţii, nu ar fi mai normal? Cel puţin la şcoală?
Dar, s-ar părea că toţi trăiţi numai în belşug şi nu ştiţi ce înseamnă să ai cu ce te hrăni sau îmbrăca. Tu îţi poţi permite un cadou de 500 de lei pentru a merge la petrecerea unei "fufe", iar alţi oameni din această ţară trăiesc o lună de zile, o familie, cu această sumă.
Mă mir că nu vă este ruşine a vă lăuda cu atîta lux şi bogăţie, copii de bani gata. Săptămîna viitoare îşi ia maşină. Auzi, dom'le, ce bucurie pe capul unei şcolăriţe de 17 ani, care merge să îşi facă petrecerea în Player.
Ăştia sîntem şi nu ne mai poate schimba nimeni!
Degeaba atîta zbatere pe capul oamenilor.
Irelevant, pentru ca si tu iti permiti sa bei Cola sau sa ai abonament la Internet si copiii din Somalia mor de foame, la fel si aia din orfelinate. Corolar, userița asta, pe langa unul din Top 300, e o saraca...si tot asa. Nu e vina ei ca ii dau parintii si foarte bine fac, daca i-au dat si o educatie buna, bravo lor, iar din ce am citit, tipa nu e ostentativa.
Cel mai bnun raspuns!
Ai mare dreptate!
Ba eu am auzit la Tv ca cica guvernul asta nu vrea sa ajungem ca spaniei, greciei sau ungariei.Da chiar ba in ce hal sa ajungem sa avem 1000-2000 de EURO salar nu lei euro deci ei vreau a fim si mai saraci sau ce? Doctori in Germania au salar de MINIM 6000 de euro la noi cat 300 de euro de 20 de ori mai putin.Si da cu gramatica nu o am asa de bine ca si cu matematica scuzati-ma de greselile gramaticale
La noi doctoore(Victor Ponta)are 10000 de euro
500 lei pentru un cadou? frate eu adun atat si imi iau ceva de la Apple si o fiu si eu 'fitaa' b-).
Nu serios acum. 500 de lei?!
Buna! inseamna ca si tu iti permiti cat de cat, atat timp cat esti dispusa sa dai 500 de lei la cadou...deci daca iti permiti, cred ca esti si in pas cu moda, asa ca inbraca ce crezi ca iti vine bine si te prinde, si te vei simti eleganta, dar in acelasi timp si libera la dans sa nu pari vulgara, cat despre cadou, nu cred ca pune pret pe ce ii cumperi tu, dar va pune pret daca ii vei duce un cos cu flori frumos impodobit...petrecere frumoasa!
Hmmmm ...ai putea sa iti iei un tricou de la converse cu niste cercei mari(dar nu de cocalara) blugi care se poarta oricum si pantofi gen platforma .de cumparat ar fi bine sa ii iei o geanta de firma.sau un urs imens (care se da cadou la orice varsta) ori un ceas bratara. accesorii.ori o bluza de firma ori ochelari de firma chestii depinde daca ai buget...(APP ma bucur ca nu marginanalizati.eu am in clasa cacaciosi care au o pereche de tenesi de la converse si se cred mari bogati si toti din jur suntem niste sraci) bravo!
Legat de imbracaminte nu prea stiu ce sfat sa iti dau dar pot sa iti spun ce sa ii iei cadou. pe MINE da-mi msg prv daca esti interesata
Pufuleti cu surprize.
Mancare si cado surpriza. Ce sa-si doreasca mai mult de atat?
''1.Cu ce sa ma imbrac pentru o noapte de clubareala si pentru a face o impresie buna?''
Pai nu stiu, imbraca-te si tu intr-o salopeta muncitoreasca patata de var si in picioare ia-ti niste cizme RDG-iste de-alea de canal.
Pe cap o caciula ruseasca de blana.
. ''2.Cel mai important:ce cadou sa ii iau unei fete de 17 ani care are tot ce vrea?
Niste carti, sa le citeasca... Dar nu d-alea de joc.
BTW: Lasati cocalareala si puneti mana pe cartea de mate. Acum radeti voi dar dupa ce picati BAC-ul vine randul meu
Cine arunca in felul acesta cu bani in stanga si in dreapta demonstreaza ca este un mare prost. Si clar nu a muncit el pentru acesti bani. Ca veni vorba, nici parintii ei nu au muncit cinstit pentru ei, altfel nu ar fi aruncat sute de milioane pe gunoaie nefolositoare. Cine stie ce contracte cu statu are tasu' prin ce firme fantoma. Noroc ca in Romanica prostia depaseste chiar si sumele furate si respectivul devalizator se da singur de gol prin cocalarisme d-astea excentrice.
1. pentru club o rochita mulata scurta, cu decolteu e foare buna. gen : http://www.google.ro/......tp?/imgres
sau : http://vipstyle.allshops.ro/produs/448855/ROCHIE+FIBBER+LACE+PINK.html
http://www.okazii.ro/catalog/53282671/rochie-tutu.html#galerie
http://peek-a-view.blogspot.com/2010_07_01_archive.html
http://www.rochiistarglow.com/......ccino.html
Iar un cadou pentru o fata care are orice.o bucata din luna :-? ei bine daca zici ca nu marginalizeaza pe nimeni.in seamna cae de treaba deci s`ar bucura pentru orice fel de cadou:)) dar eu cred ca nu are un urs mare de plus.
oricum ceva haios.cum ar fi : http://www.cadouri-inedite.ro/......n-Emma-771
http://www.cadouri-inedite.ro/produs.php?prodid=1320
http://www.cadouri-inedite.ro/produs.php?prodid=876
Ceva din aur bratara, lant, pandativ. ceva mic, simplu. si sa te incadrezi in 500. :* bafta.
Dai bani, pune banii intr-un plic si daii lasa sa-si cumpere ea ce vrea decat sa ii cumperi ce nu trebuie!
Pantofi cu platforma si cu toc inalt. Crede-ma ca ai da-o peste spate. Iar pretul este undeva in jur de 80 de lei.
Asta suna a lauda. Puteai sa zici ca te duci la ziua cuiva.Si nu ca ai bani si masi, genti si alte ***! Cocalaro mars de aici! *scuze cam nervos*
Genial
( nick-nameu' si poza ). si faza cu..."scuze sunt cam nervos..." ce pot sa zic mai mult? genial
@batmanuel nu sunt in j.m.
@albinuta multumim!:8 in sf. are cineva o parere buna. si bune idei!:X
@corolav sa stii ca atunci cand am ocazia fac donatii pentru oameni mai putin norocosi.haine abia purtate sau incalatmine bunaa nu suntem asa reci toti. in plus daa, isi ia masina multi au masina la 18 ani si o rup pe strazile Bucurestiului.Te asigur ca o va tine mai mult in garaj, nu va merge cu ea la scoala zilnic sa se dea mare. Si cu uniforma.pff haideti sa lasam balta acest subiect.
Si citez : @corolav sa stii ca atunci cand am ocazia fac donatii pentru oameni mai putin norocosi.haine abia purtate sau incalatmine bunaa nu suntem asa reci toti."
din cand in cand :)), incaltamine buna, sti pe noi nu ne intereseaza ce dai oamenilor sau ce faci, egoismul persoanelor bogate este unul imens ajungandu-se la lauda, nu stiti cum suntem noi, cum e viata de dupa perdelele fericiri, pun pariu ca n-ati i mancat un an de zile numai cartofi prajiti, si cateodata nu aveati nici cartofi, pun pariu ca in dimineata de craciun n-ai spus niciodata : bagami-as p.la nu-i nimic.
Sa va dau o lectie vorbesc din versuri din rap dovada : asta e pentru voi astia bogati care nu stiu ca cel mai valoros lucru nu costa nimic http://www.youtube.com/watch?v=-vwnvxy_a_E
si asta e ca sa stiti cum e viata saracilor :http://www.youtube.com/watch?v=CxrCLoEaZ4o&feature=related
nu stiti ce-i viata grea, si de aia e cel mai uimitor lucru, suntei uni dintre ciocoii vechi si noi, noi suntem vechi voi suntei noi ( c iteste cartea, dca ai pus vreodata mana pe-o carte )
IMC90: Vezi ca suntem la un liceu foarte bun din capitala, unde nu este oricine! Si te asigur ca am medie cu mult peste 9.5. Si nu mai face misto. Daca ai chef de ''Caterinci" du.te pe alte profiluri, nu la mine!
Ma intereseaza prea putin spre deloc notele voastre luate pe spaga
Te duci la un SecondHand, iei o geanta, si lipesti cu super glue pe ea o sigla de la un brand ))
Glumesc! i-ai un tricou personalizat cu poza ei:-p te duci la un centru sare imprimeaza chestii pe alte chestii. chiar daca nu e de valoare, cum e ea obisnuita, macar ceva simbolic care sa fie diferit :-p. desigur asta pe langa ce vei vrea sa ii cumperi.:-)
Pai ai putea sai cumperi o geanta mai sofisticata sau ieu stiu un colier de aur sau niste pantofi cu toc deia mai impresinoari
Iti dai seama ca aceste calificative ce le-ai primit sunt din pricina avatarului nu? Aaa stai...sau poate si din cauza limbii romane, pe care tocmai ai injosit-o in cel mai rau mod posibil.Serios acum,"impresionari"?
CariocaAlba pentru tine n-am niciun sfat, nu-mi plac copii bogati si rasfatati doar imi place sa ma bag aiurea in treburile altora.
Hahaha! Si mie-mi place sa fac acelasi lucru! Ca sa vezi.
Daca-mi spui ca-ti plac si lesbienele iti trimit cerere de prietenie. Hahaha!
Eh, va trebui sa renunti la ideea cu cererea, am prea multa demnitate!
Uuuu principii, asta e groasa, trebuie' sa tinem legatura.
Oh, bineinteles.
Of si eu care credeam ca-mi dai un raspuns mai elaborat, pe care in cele din urma aveam sa-l dezbat.Wow, rima! Asta da lucru ce merita dezbatut,
Uneori ma rezum la spam-uri. Nu se intampla foarte des, ce-i drept.
De unde stii tu ca nu es preface ca habar nu are de limba romana ca sa devina ea principala discutie in cadrul intebarii CariociiAlbe?
Eu stiu ca multi impresioneaza prin prostie...dar saracii o fac involuntar, asa ca de ce ar vrea cineva sa atraga atentie prin faptul ca nu "stie scrie romaneste".Iar tinand cont, cum am spus si mai sus, de calificative si mai ales de avatar, este evident ca nu se preface.
Heey`:p
Peii` iti dai seama k si tu trebuie sa fiii frum imbracata ia`ti o rochie draguta(nu lunga ) cu niste colanti mai subtiri negrii cizmulitse cu toc scurtee ( culoare sa se potriveask cu rochia) o geanta mde marime medie si o poseta stil mini niste cercei nu lungi, dar mari ca forma, accesorii care se potrivesc cele mai bine :p
2.Hmm.i`ai o poseta sic, un set de machiaj mai de calitate, mai multe produse cosmetice, diferite creme de calitate, un set cu lantisor cercei de argint/aur, o pereche de pantofi
P.S.:App minunat, k in liceul vostru desi o duceti bine nu va marginalizati, mai ales ca ai sp de fata aia ca nu va marg.Un gest frumos.Cum a sp si albinuta si noi avem in scoala "smecheri" din astia
Petrecere placuta \m/
Eu, in locul tau, m-as duce fara cadou. Sa vedem, ce-ar spune? Merita sa incerci. Daca tot spui ca-i asa de "fita", merita si un bocanc peste ochi, nu?
Imbraca-te cu o bluza alba, o camasa in dungi ( maro) si blugi..., sau o bluza albastra peste un tricou alb si blugi...
Si la cadou as fii sa strangeti, dar nu stiu daca iar conveni,... o geanta draguta...
Sincer povestea ta seamana cu http://inpuiimei.a1.ro/monden/Liceenii-filmul-unei-generatii_486.html... inceputul frumos, apoi groaznic...
Spui ca-si ia masina in curand?
daca i-ai lua ceva pentru masina?
spre exemplu un breloc,placat cu aur,daca tot zici ca e mai fita sa fie numele ei cu pietricele
din moment ce zici ca are de toate trebuie sa uimesti cumva nu?
toti probabil o sa-i ia haine,genti,machiaje... poti incerca ceva diferit
daca nu crezi ca e potrivit
i-ai un parfum de firma, chanel, prada,(si gasesti pana in 500 de lei o groaza!) si te-ai scos!
numai sa stii ce fel de parfumuri ii plac, mai dulci, mai acrisoare...
mult succes!
Ciocolata Irezistibila atat pentru bogati cat si pentru saraci, Ahahahahaha.
Da fratilor - nu cunoasteti costul vietii si luati ceea ce aveti drept un grant. Nu e asa - cu prima ocazie in care lucrurile nu vor iesi cum trebuie veti cadea in depresie - dar asta e realitatea, daca acum ai tot ce vrei nu inseamna ca asa va fi totdeauna. Ce cadou sa-i iei? Daca are tot ce vrea ia-i ceva cu valoare simbolica. Sau ia-i niste flori - sau poate niste bijuterii discrete - astea nu sunt niciodata destule pentru femei. Si pana la urma daca v-a chemat sa va distrati in club nu cred ca conteaza ce ii aduci, v-a chemat sa va distrati nu? Iar daca v-a chemat pentru ca asteapta cadouri atunci e nasol eu nu m-as duce si nu i-as lua nimic.
Pai, din moment ce are tot ce-i trebuie daruiestei un cadou simbolic, asa din inima, poate unul facut de tine, pare ridicol dar chestile astea nu le are in camera, daruiestei poate o perna cu fotografia ta impreuna cu ea, ceva de genul asta, ceva deosebit iar pentru imbracaminte cere sfatul cuiva care sti ca se imbraca bine ( nu-i cere sfatul fetei asteia care ii e ziua pentru c-o sa pari ridicola si ca nu sti sa te imbraci si-o sa creada ca vi de la tara )
Iai ceva funny, ceva ce sa fie amuzant. Sau poate ceva care sa-i trezeasca amintiri asta daca o cunosti cat de cat bine, habar n-am.