| CariocaAlba a întrebat:

Heelp. Am o fata in clasa mai fitaa. b-) Are genti Hermens, rochii toate brendurile posibile, 3 telefoane:un galaxy s2 pe vodafone, un black berry si un iphone pe orange, peste 2 saptamani isi ia o masina.nu stiu are toate chestiile din lume fie ca ii trebuie sau nu.
In liceu, toti suntem asa, adica avem tot si de toate majoritatea copiilor, dar nu ii marginalizam pe altii, si nici ea nu face asta. Vinerea viitoare isi face ziua in Player si invita vreo 30 de la liceu si 15 rude, prieteni. Am doua intrebari:1.Cu ce sa ma imbrac pentru o noapte de clubareala si pentru a face o impresie buna? 2. Cel mai important:ce cadou sa ii iau unei fete de 17 ani care are tot ce vrea?rolling on the floor))[vreau sa dau pana in 500 lei in cel mai rau caz.oh go on] Multumesc! fundabatting eyelashes.

Răspuns Câştigător
| corolav a răspuns:

Vezi cum gîndeşte o elevă mai puţin dotată material despre una care are prea de toate? Dar dacă ar fi fost să poarte toţi şcolarii uniformă, deci să nu existe această discrepanţă între unii şi alţii, nu ar fi mai normal? Cel puţin la şcoală?
Dar, s-ar părea că toţi trăiţi numai în belşug şi nu ştiţi ce înseamnă să ai cu ce te hrăni sau îmbrăca. Tu îţi poţi permite un cadou de 500 de lei pentru a merge la petrecerea unei "fufe", iar alţi oameni din această ţară trăiesc o lună de zile, o familie, cu această sumă.
Mă mir că nu vă este ruşine a vă lăuda cu atîta lux şi bogăţie, copii de bani gata. Săptămîna viitoare îşi ia maşină. Auzi, dom'le, ce bucurie pe capul unei şcolăriţe de 17 ani, care merge să îşi facă petrecerea în Player.
Ăştia sîntem şi nu ne mai poate schimba nimeni!
Degeaba atîta zbatere pe capul oamenilor.

85 răspunsuri:
| devilmilan a răspuns:

Are de toate ca munceste masa si tacsu nu ea, nu sunt bani ei happy

| IMC90 a răspuns:

''1.Cu ce sa ma imbrac pentru o noapte de clubareala si pentru a face o impresie buna?''

Pai nu stiu, imbraca-te si tu intr-o salopeta muncitoreasca patata de var si in picioare ia-ti niste cizme RDG-iste de-alea de canal.
Pe cap o caciula ruseasca de blana.

. ''2.Cel mai important:ce cadou sa ii iau unei fete de 17 ani care are tot ce vrea?

Niste carti, sa le citeasca... Dar nu d-alea de joc.

BTW: Lasati cocalareala si puneti mana pe cartea de mate. Acum radeti voi dar dupa ce picati BAC-ul vine randul meuwinking
Cine arunca in felul acesta cu bani in stanga si in dreapta demonstreaza ca este un mare prost. Si clar nu a muncit el pentru acesti bani. Ca veni vorba, nici parintii ei nu au muncit cinstit pentru ei, altfel nu ar fi aruncat sute de milioane pe gunoaie nefolositoare. Cine stie ce contracte cu statu are tasu' prin ce firme fantoma. Noroc ca in Romanica prostia depaseste chiar si sumele furate si respectivul devalizator se da singur de gol prin cocalarisme d-astea excentrice.

| IMC90 a răspuns (pentru devilmilan):

Esti tu sigura ca parintii ei muncesc pentru banii astia? Nu de alta, dar cineva care munceste n-ar arunca niciodata sute de milioane pe prosteli, fiindca este ca si cum ai lua banii si i-ai taia marunt cu foarfeca.

| CariocaAlba explică:

IMC90: Vezi ca suntem la un liceu foarte bun din capitala, unde nu este oricine! Si te asigur ca am medie cu mult peste 9.5.winking Si nu mai face misto. Daca ai chef de ''Caterinci" du.te pe alte profiluri, nu la mine!

| CariocaAlba explică (pentru anonim_4396):

Fiat 500 by Gucci.

| IMC90 a răspuns (pentru CariocaAlba):

Ma intereseaza prea putin spre deloc notele voastre luate pe spagawinking

| Gmcc a răspuns (pentru corolav):

Degeaba ai bani si tot ce vrei daca in familie intelegere nu! Asa ca: "bani nu aduc fericirea"!

| stefanlovegreen a răspuns:

Iai ceva funny, ceva ce sa fie amuzant. Sau poate ceva care sa-i trezeasca amintiri asta daca o cunosti cat de cat bine, habar n-am.

| Hermes a răspuns:

Da fratilor - nu cunoasteti costul vietii si luati ceea ce aveti drept un grant. Nu e asa - cu prima ocazie in care lucrurile nu vor iesi cum trebuie veti cadea in depresie - dar asta e realitatea, daca acum ai tot ce vrei nu inseamna ca asa va fi totdeauna. Ce cadou sa-i iei? Daca are tot ce vrea ia-i ceva cu valoare simbolica. Sau ia-i niste flori - sau poate niste bijuterii discrete - astea nu sunt niciodata destule pentru femei. Si pana la urma daca v-a chemat sa va distrati in club nu cred ca conteaza ce ii aduci, v-a chemat sa va distrati nu? Iar daca v-a chemat pentru ca asteapta cadouri atunci e nasol eu nu m-as duce si nu i-as lua nimic.

| DorothyAnn a răspuns (pentru Damasc):

De unde stii tu ca nu es preface ca habar nu are de limba romana ca sa devina ea principala discutie in cadrul intebarii CariociiAlbe?

| Damasc a răspuns (pentru DorothyAnn):

Eu stiu ca multi impresioneaza prin prostie...dar saracii o fac involuntar, asa ca de ce ar vrea cineva sa atraga atentie prin faptul ca nu "stie scrie romaneste".Iar tinand cont, cum am spus si mai sus, de calificative si mai ales de avatar, este evident ca nu se preface.

| IMC90 a răspuns (pentru Damasc):

Avatarul se gaseste in orice HTC Wildfire, nu este ea cea din poza...

| Damasc a răspuns (pentru IMC90):

Nici n-am zis ca ea ar fi cea din poza.Numele avatarului este " thumb2_a_justin_bieber_performing_on_tour" de aici...fa tu socoteala.

| glamvintage a răspuns:

Eu cred ca ar trebui un cadou simplu personalizat, cauta pe net, gasest n firme care fac asa ceva si la preturi foarte faine. Ai putea comanda un tablou canvas cu ea sau cu idolul ei, de ex.
Te poti inspira de aici:
http://www.personalizaricadouri.ro/
http://www.cadouri-funny.eu/Cadouri%20personalizate.htm
http://www.fabricadetablouri.ro/index.php?cPath=21_75
In ceea ce priveste tinuta, ai putea incerca ceva ce mie mi-a placut foarte tare si a fost de super-impact:
Body negru din dantela, fusta neagra pana la glezne din volane, taiata in fata pana sus si pe sub ea o pereche de colanti negrii cu un morin intr-o ciloare aprinsa(roz, portocaliu, etc).
Alta varianta:
maiou in culoare vesea cu fusta mini in volanase, centura lata in talie, cizme peste genunchi sau botine cu colant in aceeasi culoare, multe bratari si un colier cristal la gat.
Bafta!

| andrei321 a răspuns:

Sa te inbraci in rosu sau galben.Eu zic de un cadou cat mai frumoasa zicem ceva ce nu are. Funda?

| corolav a răspuns (pentru andrei321):

Dragă Andrei, într-un text de 20 de cuvinte ai "comis"4 greşeli gramaticale.Nu pot să pricep ce şcoală învăţaţi voi astăzi!

| alexpaul1986 a răspuns (pentru corolav):

Cel mai bnun raspuns!

| ioio232 a răspuns:

Faci cadou de 500 de ron?
laughing eu consideram mult 50

| CristiExpSiPunct a răspuns:

Ba fratilor toti acum cu prostii din astea de clasa intai.p
oftim ce tot au liceeni cu chestiile astea de bani gata poate uni nau si faza cu liceu nu prea da raspuns poate uni primesc banii pentru fapte rele si aduc doar fericirea parintilor, ex
de gen
Uitativa ma la un Films de exemplu The twilight...
Sau cititi o carte...
Tot prostiile dinainte
Noroc Ceausescule ca ai murit ca daca nu erai aruncati in inchisoare cei cu prostiile de genu,,

| ida_1057 a răspuns:

Poti sa ii iei un cutit!laughing

| kalexandru a răspuns:

...niste neuroni!?!

| Dianna35668 a răspuns:

Ceva din aurhappy bratara, lant, pandativ. ceva mic, simplu. si sa te incadrezi in 500. :* bafta.

| MaryIngerPazitor a răspuns (pentru corolav):

Ai mare dreptate!

| itisnothingbutsomefeelings a răspuns (pentru WeeD):

laughing Genial
( nick-nameu' si poza ).laughing laughing si faza cu..."scuze sunt cam nervos..." ce pot sa zic mai mult? genial

| andrei321 a răspuns (pentru corolav):

Ba eu am auzit la Tv ca cica guvernul asta nu vrea sa ajungem ca spaniei, greciei sau ungariei.Da chiar ba in ce hal sa ajungem sa avem 1000-2000 de EURO salar nu lei euro deci ei vreau a fim si mai saraci sau ce? Doctori in Germania au salar de MINIM 6000 de euro la noi cat 300 de euro de 20 de ori mai putin.Si da cu gramatica nu o am asa de bine ca si cu matematica scuzati-ma de greselile gramaticalecrying
La noi doctoore(Victor Ponta)are 10000 de euro