Bună. Şi eu am avut probleme cu coşurile în trecut şi mama mi-a zis de o cremă pe care i-a recomandat-o dermatologul.Crema se numeşte Ruboril, de la firma Isis Pharma.Este foarte bună, să ştii.Se observă şi după preţ, care e unul destul de ridicat.Costă aproximativ 38 RON. Da, e un tub destul de mic, dar dacă vrei să-ţi treacă cumpără-ţi. Sănătate!
Daca nu se usca inseamna ca nu ai scos tot din el. Incearca sa scoti tot si apoi pune o masca astringenta de aici: http://anka-flame.iblogger.org/? tag=acnee
Nu trebuie sa incerci cu nimic. S-ar putea sa-ti ramana o 'urma' pe urma daca tot il 'enervezi'. Lasal ca o sa se usuce singur si va cadea, treptat!
E normal sa-ti apara.
Sfatul meu cel si cel mai sigur este sa mergi la un dermatolog cat mai repede.Mai ales ca de o saptamana nu-ti mai trece...Nu prea e de bine.Insanatosire grabnica si sper ca ti-am fost de folos!
Incearca ulei de arbore de ceai, de 100 %, il gasesti la farmacie, dar e destul de scump. Eu am aplicat cate o picatura pe cos la fiecare 2 ore, si a trecut in 2 zile. Sper ca am fost de folos. =]
laurentiu întreabă: