E greu de dat un sfat sa stii, e o mare dilema! Totul depinde de tine sa stii dar ar trebui sa te gandesti bine! Una e sa il vizitezi si alta sa fiti casatoriti sa stati imptreuna zi de zi...ati stat impreuna? De cat timp sunteti prieteni? C a sa faci acest pas trebuie sa il cunosti destul de bine, Inima ta iti va da aceste raspunsuri si daca vezi ca se merita sa faci acest pas, fa-l! Dar sa stii ca acolo multi se schimba, devin altfel de oameni ar trebui sa te gandesti bine! Multa bafta!
Daca ai doar 19 ani nu cred ca merita sa te grabesti cu casatoria, chiar daca il iubesti asa de mult. Invata sa traiesti cu dragostea ta si daca nu apuci sa il vezi prea des, si ai rabdare cu maritisul pana iese din inchisoare.
Avand in vedere ca orce femeie isi doreste ca atunci scand va face pasul asta, trebui s afie ce-a mai fericita din lume si sa se vada intr-o reochie de mireasa alaturi de cel iubit, ar trebui sa faci pasul asta dupa ce iese, sunt pus ainaceeashi situatzie dar cred ca la fel cum tu l-ai inteles pe el si esti alaturii de el acolo ar trebui sa te intzelega si sa astepte momentul potrivit, de un an si ceva in fiecare saptamana ma duc la iubitul meu la inchisoare.o zii buan iti doresc