| Cristy19 a întrebat:

Heelp! iubitule meu e in inchisoare, de aproape 2 ani, ne iubim mult, vorbim zilnic la telefon. Am putut sa intru sa-l vad de vreo 3 ori, dar mai mult nu pot, doar daca facem inscrierea civila acolo, Ma gandeam sa fac acest pas, dar am nevoie de sfaturi sa ma casatoresc cu el acolo?\vreau tare sa-l vad, pentru asta si as vrea sa fac acest pas.Mentionez ca am 19 ani, el are 21 ani, mai are de stat in inchisoare in jur de 2-3 ani, sta din cauza prietenilor, nu a facut nimic el, doar si-a acoperit prietenii.help! dati-mi vreun sfat, ce sa fac? sa merg spre acest pas? Ce a-ti face in locul meu? \

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna,eu te inteleg perfect deoarece si iubitul meu, de fapt acum fostul iubit al meu e la inchisoare de aproape jumate de an si mai are si el de facut1-2 ani.Sincera sa fiu stiu prin ce treci,si eu am avut la un moment dat aceasta dorinta sa fac pasul cel mare acolo cu el,dar Doamne ajuta ca nu am facut,deoarece si eu inainte gandeam altfel dar m-am schimbat,mi-a fost foarte greu dar mi-am revenit si acum vad cu mai mult realism totul,nu fa acest pas draga mea,eu am fost sfatuita sa nu fac greseala asta stii de ce? Nu spune nimeni sa nu il astepti daca tu crezi ca te iubeste si te merita,dar gandeste-te ca esti tanara,sunt aproape de varsta ta si acum stau si reflectez trecutul prin ce am trecut, inca nu mi-am revenit complet, cand am vazut intrebarea mi-am amintit de omul cu care am fost 3 ani si care a fost primul din viata mea.Eu mergeam in fiecare saptamana la el, are voie la 4 vizite pe luna,dar acum vad cu altii ochi lucrurile. Daca faci acest pas,poate el se va schimba,inchisoarea te schimba mult, poate in rau; stii da-mi un mesaj privat mai bine si vb mai multe, poate imi lasi id-ul tau si discutam mai multe si atunci poate voi cunoste mai bine problema ta si te voi ajuta cum pot ca sunt patita.

| Cristy19 explică (pentru monyk):

Monyk eu nu iti pot scrie in privat nu stiu de ce, dar adauga-ma pe skype sa ne scrim acolo crysty_172009 sau pe mes crysty_152007 dar pe mess sunt ft rar...

3 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

In inchisoare lucrurile se pot schimba. El se poate schimba in rau pentru ca anturajul de acolo nu duce la nimic bun. Nu te grabii, alta sigur nu ti-l va lua, iar hartiile nu va tin legati, dimpotriva, pot aduce doar probleme.Tu sti ce a facut, cat de vinovat sau de cuminte e, dar chiar daca il iubesti atat de mult gandeste-te ca sunt 3 ani in care trebuie sa il astepti. Ce relatie e asta? Esti inca tanara. Esti sigura ca nu va aparea altul in tot timpul asta si nu te vei reindragosti? Poti urma o scoala (facultate) unde poti cunoaste oameni noi. Cum te va privii lumea cand vei spune ca iti astepti iubitul de la inchisoare? Chiar daca el nu are nici o vina, oare cand o sa iasa va mai fi la fel? Te va mai iubi la fel? Ai mare grija ce decizii iei pentru ca esti tanara si te pot costa pe viitor. Tu decizi! Bafta!

| Candace a răspuns:

Eu zic sa stai cuminte...asteapta pana iese din inchisoare. de ce sa te mariti atat de tanara?! 19 ani.esti prea tanara ca sa-ti ieei tinichea de coada.stai chill.