In primul rand restarteaza calculatorul, poate fi doar o eroare. Daca dupa 2-3 resetari, tot nu se aude, vezi daca volumul in programul cu care asculti muzica sau te uiti la filme, e dat la maxim... Daca toate astea sunt in regula, atunci faci asa -->.Sa clarificam 1 lucru, daca ai avut sunet inainte, e clar ca nu e driverul.La multe calculatoare cand instalezi driveru pentru placa de baza, nu mai ii nevoie sa instalezi si pentru placa de sunet.
Cand instalezi windowsu el automat seteaza volumul la jumatate, deci verifica la difuzorul de langa ora daca e dat la maxim. Daca acolo e la maxim vezi (daca se poate seta) daca ii dat la maxim.Cum ai boxe eu zic sa folosesti boxele pentru ca cele din monitor is facute pentru sunet ocazional si nu ascultat muzica si mai ales la volum mai mare(iar cum esti fata banuiesc ca-ti place sa dansezi pe muzica preferata, data mai tare).Si boxele mele daca le las mult la volum maxim incep sa baraie si scade calitatea sunetului da dupa un timp la volum redus isi revin, gandeste-te atunci boxele monitor cum fac.Plus ca alea chiar si la maxim abia daca is la un volum acceptabil, unde intelegi ce zice, nu sa savurezi piese cu ele.Se depune prafu inutil pe ele.Saaaau,daca ai combina poti vb cu un elctronist si-ti conecteaza boxele alea la calculator, si atunci "te-ai scos", ai si bas si sunet mai bun mai tare etc P.S. In cel mai rau caz reinstalezi windowsul si gata(si eu am reinstalat pana acum windowsu de zeci de ori, mie sau la prieteni. Sper ca te-am ajutat Succes:*
E dat la maxim volumul. Si nu merge nici cu boxele bagaate. Cred ca o sa reinstalez windows-ul, poate merge! Mersi oricum :*:*
Cu cea mai mare placere :* :* :*.Da ai verificat la porgramul cu care asculti muzica/filme daca nu e dat la minim? daca toate astea pica, nu stiu altceva decat reinstalatul windowsului.Atunci sigur merge.Te descurci? :* :*