| denysa a întrebat:

Heelp! sunt impr cu un baiat din scoala si fosta lui pretena ne face viata un kin si ea e din scoala si ii trimite msj lui cu gen "wjm cum esti cu aia ca mie mi rusine sa zic ca am umblat cu tine, wai cum ai ajuns" si chestii din astea.noi ne iubim mult si imi zice sa am incredere in el ca` lui nu`i pasa de ea si ceea ce zice si il cred pentru ca mi`o dovedeste nu`i raspuns la mesaje la numerele cu privat iar daca suspecteaza ceva blocheaza numarul. deci am incredere 100% in el ii de un an si cateva luni de cand ei s`au despartit si in perioada cand erau ei impreuna eu eram amica cu el. ne intelegeam bine radea nu stiu ce glumeam cand se termina scoala ne pupam pe obraz ca amicii si pe atunci ea vedea toate astea... el zice ca` are probleme [si vb serios] se poate ca sa faca din astea din cauza geloziei si pentru inca mai tine la el? daca da ce as putea face sa ne lase in pace. si pe mess m`a amenintat dar eu nu ii dau importanta pentru ca am incredere in iubitul meu cand imi zice ca totu o sa fie bine happy help!

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Da, cu siguranta e geloasa, inca mai tine la el si nu suporta sa-l vada cu o alta fata, vrea sa fie din nou al ei, asa ca arunca zvonuri si zice lucruri urate despre tine, ca sa il faca sa se desparta de tinestraight face. Ar trebui sa vorbesti cu ea si sa incercati sa fiti prietene, sau mai bine ca dupa poate te influenteaza in vreun fel, sa incercati sa faceti pace. Daca nu funtioneaza pur si simplu ignor-o, si tu si iubitul tau, nu o mai bagati in seama, continuati sa va exprimati dragostea [in fata ei daca se poate] ca sa vada ca orice ar face relatia voastra e destul de puternica incat sa reziste "trucurilor" ei. Succes si numai bine!:*

| denysa explică:

Pai da. asta si facem ne exprimam dragostea in fata ei. [mai ca nu moare cand ne vede tinandu`ne de mana prin scoala si nu doar ca sa-i facem in ciuda sa vada ca orice ar face ea pe noi nu ne intereseaza]

| denysa explică:

Vreau sa zic ca a fost la psiholog la scoala... big grin i`a facut probleme pretenului meu de a fost la director atunci cand s`au despartit de i`a zis ca a fost acuzata psihic dar directorul nu a crezut`o pe ea. asa ca nu a prea ramas cu nimic din toata chestia astahappy