Data viitoare nu mai astepta.Du-te! Plus ca nu e sanatos.Am avut si eu vreo saptamana niste probleme cu rinichii si ma duceam cam de doua ori pe ora. Profii se enervau, dar ce sa le fac eu
Salut! Incearca sa nu te mai gandesti. Tuturor li se mai intampla si astfel de lucruri.Pur si simplu, nu a fost vina ta.Tie doar ti-a fost frica sa o intrebi pe profesoara sa te lase si n-ai mai putut rezista.
Alta data cand intreaba profesoara de ce nu te-ai dus in pauza spune-i ca atunci nu aveai nevoie ca doar nu faci la comanda in pauza.
Faza cu colegii care se amuza.O sa treaca, nu-ti face griji.O sa te simti putin stanjenita, dar capul sus draga mea! Aceasta va fi o amintire pe care o vei povesti cand vei fi mare si vei rade atunci! Succes cu problema ta si ai grija!
Incearca sa nu le atragi atentie, peste un timp oricum vor uita de asta, va aparea alt subiect de vorba.Incearca sa fii mai atenta pe viitor.
In primul rand nu cred ca este adevarat ceea ce ai scris tu aici.Dar daca e asa, incearca sa treci peste..Asta este. S-a intamplat, s-a intamplat, nu mai ai ce face.
Data viitoare spune-i din timp! Sa fii sigura ca nu se mai petrece asa ceva!
Am avut si eu un coleg care a facut in clasa ( din greseala ). A ras toata clasa de el, o vreme, cam de o saptamana si apoi l-au uitat. Au venit alte barfe si alte zvonuri si s-a uitat. Stai linistita, in curand o sa calce altcineva stramb si tu vei deveni istorie.
Eu in locul tau ma usuram in cosul de gunoi al clasei daca nu-mi dadea voie sa merg la baie
Incearca sa uiti si cand vorbesti cu ei sa vorbiti despre altceva. Poate va merge
Eu îți recomand să te duci la baie în pauză, fie ca ai sau nu ai nevoie urgenta, e mai bine ca asa poate nu te mai trece în timpul orelor. Cat despre colegi, nu-i nevoie sa îți faci griji oricui i se poate întâmpla, iar peste câteva zile o sa uite treaba aceasta. Asa sunt generațiile de azi... Râd din necazul omului în loc sa ii încurajeze. :/
Poate nu trebuia sa te abtii... Data viitoare spune-o pe un ton normal, sa vada ca tu chiar ai nevoie
Buna. Da, stiu perfect cum te simti. Poti sa le spui ca ai o problema grava la vezica si ca nu e de ras nimic. Asa isi vor da seama ca ei au ras ca prostii de o "boala". Vor uita ei, stai linistita :*
Nu-i o problema asa grava, incearca sa treci peste. Asta este, s-a intamplat, nu trebuie sa tii neaparat de asta, a fost un accident, nu te-ai mai putut abtine, a fost o scapare necontrolata.
Capu' sus si nu te lasa daramata doar de niste rasate d'-ale colegilor tai, un mic accident ca asta nu-ti afecteaza nimic din viata, cei ce rad in continuare, lasa-i s-o faca, ca n-au nimic de castigat. (O recomandare: tu poti sa razi de ei la randu' tau, de rasu' lor)