| Bubbleh a întrebat:

Heey...batting eyelashes Am o problema si nu prea stiu cum sa o rezolv... [] pai a inceput asa : vorbeam cu cea mai buna prietena la telefon si apoi am inceput sa nu o aud bine si continuam sa-i spun "asteapta putin nu te aud" dar ea nu ma auzea si continua si ea sa-mi povesteasca ce vroia apoi eu am inchis telefonul. [stiu ca nu a fost bine dar asta e ea nu ma asculta ]. apoi mi-a trimis mesaj "esti nesimtita, sa nu mai vii la mine " ceva de genul. apoi i-am spus de ce am inchis si ea a raspuns ca nu se inchide telefonul in nas. stiu ca am gresit si mi-am cerut de multe ori scuze iar acum nu mai vorbeste cu mine de aproape o luna. ce sa fac? ce sa-i zic? dar o stiu, daca incerc sa ii zic ceva se rasteste la mine. nu stiu ce sa fac, nu-mi place sa nu vorbesc cu ea. va rog ajutati-ma. multumesc.

Răspuns Câştigător
| M00tssuuLLee a răspuns:

Aahsad
Atuunci` cu Patrii`?puppy dog eyes

5 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Simplu nu vrea sa te asculte?
Bagai mana in gat dai 2 capace si zii tare si raspicat "Fa tu esti proasta sau faci pe proasta "
Dupa ii explici iar
daca tot nu intelege mai dai 2 capace si cautati alta prietenastraight face

| XK a răspuns:

Las-o oh go on e mica si nu o duce capul laughing o-sa isi dea seama singura mai tarziu ca ea a gresitwinking

| Bulina_4880 a răspuns:

Ar trebui sa iei atitudine
Si sa ii spui ca nu a fost bine ca i-ai inchis telefonul dar asta e nu o mai auzeai si ca iti pare rau... dar pana la urma toata lumea greseste daca nu e intelegatoare si se sup din atata lucru nu te merita
Adica eu daca i-as inchide prietenei mele nici nu s-ar sup pe mine macar un min:X
Asa ca... daca nu te iarta asa numai are rosthappy
Sper ca ti-am fost de ajutor:*

| Smurf a răspuns:

Cea mai mare tampenie pe care am auzit-o.Ai inchis, o sunai inapoi si ii spuneai ce s-a intamplat. Apoi ea continua sa povesteasca fara ca macar sa ii treaca prin gand ca ar avea vreun motiv de suparare. Tu ar trebui sa te superi pentru mesajul trimis de ea si pentru faptul ca nu a mai vorbit cu tine atata timp. Ia-o mai tare si daca nu inceteaza, las-o in...pace.Se vede cat o duce capul.

| alexandra21_3435 a răspuns:

Iubita asta e un motiv sa nu mai vb cu tine! nu ai nici o vina ca nu merg retelele de telefoane! e foarte imatura prietena ta! cati fani are? ca e foarte copila! sti linistita, e vina ei nu asa se comporta!