Hmm.Depinde De baietii acum nu-s ce sa zic vezi tu difera de la baiat la baiat acum unii se mai uita si la personalitate de exemplu eu dar sa nu fie urata cu spume ...cum ar veni vb...
Nu,dar,totusi conteaza si cum arata cat de putin,mie,cel putin, imi plac fetele cu, care am cateva lucruri in comun.
Incerc sa nu fac asta, dar au fost destule cazuri in care o fata mi s-a parut pitipoanca la prima vedere, ca apoi sa ma conving ca ma insel si au fost is fete care intial am crezut ca sunt super dragute, iar dupa aia m-am convins ca sunt scorpii.
Dar ca raspuns final...da
Depinde:mie imi plac fetele mai mici de statura cu parul lungDar accept si una inalta cu parul scrtDepinde! Fiecare cu ce ii place!
Pt mine conteaza 45% cum arata 5% ce avem in comun 25%personalitatea su 25%Cat de sportiva e
Cum sa iti spun...nu judec o fata in felul cum arata, mai conteaza si vocea ei si daca este si desteapta(adica nu sa fie proasta de sa dea in gropi dar nici sa fie tocilara, medie.)Daca esti si in relati bune cu aceasta, cum sa iti spun, o simti mai... apropiata.
Pentru mine felul cum arata o fata face parte din ultimile categorii de analiza asupra ei.
Sunzi întreabă: