| amdr001 a întrebat:

Heey, ce faceti, dau funda pentru cel care se va descurca cel mai binewinking tocmai ma gandeam sa caut un administrator pentru o pagina pentru Ana Baniciu... aceasta fiind noua membra din lala band si pariu cu viatawinking cine crede ca se va descurca alaturi de mine sa faca poze rare, sa le posteze si sa facem impreuna cat mai multe like'uri anuntati-ma! cine doreste, sa scrie aici cum va numiti pe facebook, dati like la pagina si eu voi sti cine suntei daca imi spuneti cum va numiti pe fb, eu va voi numi pe toti cei care veti da like la pagina urmatoare ca sa vad cum se descurca fiecare dintre voi, apoi voi alege maxim 2 admini in plus... sper sa fie bine si sa ne descurcamwinking

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lol cand ascult Lala Band simt ca mi-a dat cineva cu barosul in cap.Cea mai slaba formatie din Romania cu siguranta..Have Fun!
http://xpew.weebly.com/

| amdr001 explică (pentru anonim_4396):

Parerea ta... si nu stiu de ce ai raspuns la intrebarea mea cu raspunsul asta stupid... tine'ti comentariile pentru tine >:p

| anonim_4396 a răspuns (pentru amdr001):

Nu e doar parerea mea.e parerea maj. populatiei. daca stii intrebare aia de pe fb o sa iti dai seama ca Lala Band e un ckt in Romania

| rebecutzaa a răspuns:

Eu ti las da cu mare placere da mama mi-a luat facebooku ca a vazut nu stiu ce stire proasta