| uiteasa a întrebat:

Heey :*
ce parere aveti despre toate fetitele acelea de clasa a 7-8a care se cred foarte importante daca se culca cu jumatate de scoala? vreau sa mai aud si parerea altora. astept opinii cu argumentariwinking

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Sunt panarame, stii alea care se duc la cluburile de noapte sau pe centura si recunosc ca isi fac aceasta activitate din probleme financiare sau placere (alea macar spun adevarul) dar astea care mint si sunt cu 2 fete sunt scorpii care merita pedepsite crunt.

3 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Bună! A 7-8-a? E bine, la mine sunt de a 5-a şi a 6-a.Copile naive.Nu sunt importante decât în capul lor.Pentru mine sunt nişte târfe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se pare ca unele dintre ele sunt pur si simplu scapate din frau. daca parintii nu au timp sa se ocupe de ele, o iau pe aratura si ajung centuriste. altele pur si simplu vor atentie, din motive familiale, cel mai des, si de asta ajung pe drumul asta. unele o fac chiar din placerea de a "fi rebele" si le dauneaza lor, dar si celor din jur. pana la urma nu cred ca ar trebui sa le criticam, poate au problemele lor si ajung astfel. parerea mea e ca sunt demne de toata mila fiindca isi distrug viitorul.

| dog2011 a răspuns:

Sunt niste tute ordinare. o fosta colega de-a mea se culca cu unu din clasa 10 si se dadea foarte smechera. trebuie ignorate, sunt niste c u r v E