| Ralluuuuu a întrebat:

Heey ce parere avetiii` despre.prietenia adevarata? Funda la cel mai bun raspuns:s

Răspuns Câştigător
| Scriitoarea a răspuns:

E cea care rezista si la bine si la greu, cea in care poti avea incredere mereu. Un prieten adevarat este cel care te asculta cand ai ceva pe suflet, nu te judeca atunci cand gresesti sau ai gresit, te ajuta si te apara, chiar daca doar cu vorbe, nu te barfeste, are incredere totala in tine, iti stie majoritatea secretelor, dar nu le va spune niciodata. Este cel care sta langa tine cand razi si glumesti, dar iti da si umarul lui cand vrei sa plangi sau ai nevoie sa te ridici.Nu te judeca sau acuza cu nimic si nu vrea dacat binele tau chiar daca asta inseamna ca el sa sufere putin si nu-i pasa de consecinte atunci cand te ajuta, chiar daca stie ca va avea de suferit din cauza acestei actiuni.

7 răspunsuri:
| saku99 a răspuns:

Alaturi de prieteni, viata este o carare printr-o poiana...
Cel mai bun prieten al tau este acela care iti spune tot Adevarul!
Prietenii sunt ca stelele.Nu ii vezi mereu dar stii ca ei sunt intotdeauna acolo...
http://tudorrotaru.files.wordpress.com/2009/09/prietenia1.jpg

| Piuliță a răspuns:

Prietenul adevarat e cel caruia ii place sa te vada: care este dispus sa-ti ierte slabiciunile si sa le ascunda de ochii altora, te trateaza cu menajamente cand esti absent, si cu franchete cand esti prezent. Prietenia adevarata si sincera presupune ca cineva sa ia parte la soarta celuilalt cu caldura, in mod curat obiectiv si fara nici un interes, si aceasta presupune o identificare desavarsita intre cei doi prieteni. Prietenia presupune cel putin doua suflete. O prietenie adevarata trece de interesul material. Prietenul este acela care gandeste pentru tine ca pentru el insusi si care este capabil sa te ajute sa intelegi ca uneori gresesti pentru ca prietenul care esti tu sa se schimbe. O prietenie adevarata este un cerc. Un cerc in care cei doi prieteni se ajuta in viata sa se rostogoleasca. Cand esti singur, fara prieteni nu poti decat sa mergi ca barca pe uscat.

| Blondutsa_7935 a răspuns:

Buna,
Mai sincer parerea mea e ca nu exista prietenie adevarata, poate doar cunostinte bune.
Un " prieten adevarat" numai exista de mult.

| BloodPrison a răspuns:

Bună!
Eu cred că prietenia adevărată există,dar este foarte greu de obţinut.E o frază foarte scurtă,dar şi foarte adevărată.
Ciao!
PS:alegeţi cu foarte mare grija prietenii,respectai pe cei care iţi sunt cu adevărat prieteni, şi ai grijă la cei ce pretind că sunt prietenii tăi, dar care în realitate îţi sunt cei mai aprigi duşmani(cei ce te invidează)

| Lora a răspuns:

Intotdeauna mi-am dorit sa pot avea o prietenie din aia frateasca! Pacat insa ca lumea din ziua de azi nu mai indeplinesc aceste dorinte si totul a ramas doar un vis al meu neindeplinit.

| AmaliaAmyE00 a răspuns:

Prietenia adevarata e cand un prieten/o prietena e langa tine sa te sustine la greu si te ajuta sa mergi mai departe, cand cineva se ia de tine iar ea/el te ajuta sau cand ei/ele se inteleg ca fratii/surorile!

asta e prietenia adevarata!:X

| Biiiiiia a răspuns:

Buna Rallu.
Pentru mine prietenia adevarata nu se poate exprima in cuvinte.E acel sentiment special pe care nu il intalnesti oricand. Exact ca si iubirea.

Întrebări similare