| AntiACTA a întrebat:

Heey! :* Ce stiti despre Cody Simpson? love struck Cum a ajuns el vedeta? Si, credeti ca ar avea sanse sa devina mai bun/celebru (cum vreti) decat Justin Bieber? [Rog seriozitate, nu sa veniti cu raspunsuri gen: ca sunt aman2 gay sau mai stiu eu ce]

Răspuns Câştigător
| CityWorld a răspuns:

Cody are 15 ani in 2012, e nascut pe 11 ianuarie 1997 in Queensland, Australia. Este considerat raspunsul Australiei la Justin Bieber-ul americii (asa cum Ian Thomas e raspunsul Europei) A castigat Nickelodeon Australian Kids Choice Awards 2010. In copilarie a castigat 2 medalii de aur la campionatul de innot al statului Queensland.
Incepe sa inregistreze in 2009, intai canta covere dupa Justin Timberlake, Jason Mraz, Jackson 5. Apoi canta si piese originale. Sustine concert-tururi in Statele Unite, de altfel acolo si inregistreaza. Are pana acum vreo 5 albume: Paradise, 4 U, Coast to Coast, Preview to paradise, Angles & Gentlemen. Dintre single-uri amintim: iYiYiY (feat Florida), All Day, On My mind, Not just you, Angel, So listen, One etc. Si-a organizat unele concerte impreuna cu Grayson Michael Chance (un alt teen star care face senzatie in US). iYiYiY ajunge in Top 100 Bilboard al Canadei. Nu e singurul care ii face concurenta lui Justin Bieber; am inteles ca a fost o colaborare intre cei doi. Adica sunt prieteni, de altfel Cody a participat la majoratul lui Justin.

6 răspunsuri:
| alinutza96 a răspuns:

Mai pe scurt s-a nascut pe 11 ianuarie 1997, Australia.A inceput de jos ca fiecare celebritate, isi posta filmulete cu el pe youtube cand canta, acum este o ditamai celebritatea, are concerte in toata lumea, scoate piese frumoase, si cred ca va ajunge mai cv ca Justin Bieberwinking

| DoiNitZaღ a răspuns:

Pe scurt ...nascut pe 11 ianuarie, are 13 ani.la virsta de 12 ani cody cinta cintecele cinteretilor cunoscuti cum sint Justin Timberlake, Jason Mraz, и The Jacksons.a fost cunoscut pe youtube la fel ca justin.nu nu cred ca va deveni mai celebru ca justin. daca serios in unele lucru el chiar il copie pe justin.in piese etc...

| AntiACTA explică (pentru DoiNitZaღ):

Mie nu mi se pare. Adica genul acela de muzica devine tot mai raspandit si poate de aceea thinking

| DoiNitZaღ a răspuns (pentru AntiACTA):

Fiecare are parerea sa )))si nu e voarba doar de muzica dar la general

| AntiACTA explică (pentru DoiNitZaღ):

Corect! Fiecare cu parerile lui! Oricum, multumesc pentru raspuns :*

| DoiNitZaღ a răspuns (pentru AntiACTA):

Cu placere))):p