| Icsulets a întrebat:

Heey^^ Craciun Fery mai intailove struck acum. intrebarea: azi am fost amenintatalaughing pe mess. d un... tampithappy A amenintat`o mai intai pe pri` mea cea mai buna si i-am luat id sa-l intreb ce vreahappy am vb cu el. l`am intrebat d unde e. mi-a spus ca din Iasi. eu i-am zis alt oras ( nu cel in care locuiesc ) si nu i-am spus numele realhappy cand l`am intrebat de ce a amenintat`o pe acea fata mi-a zis ca o cunoastea si ca el de fapt e din "C-ta" de unde e si pri mea si o cunoaste cicalaughing, nu din Iasi si o sa o ia el si nu stiu celaughing) deci m`am prins ca era un prefacuthappy faza e ca prietena mea nu i`a zis ca e din c`ta si nu stiu d unde ar putea sti el de unde e. amenintarea a inceput d la web. "nu dai web.(amenintari peste amenintari.)
Acum. am int p candva din orashul meu daca cunoste id da` nu am gasit pe nimeni in lista mea care sa` stie id. acum. zice ca e mare smecher... ca la banii lui face ce vrea cu mine etclaughing sincer frica nu`mi e ca se incurca singur in minciuni. m`am luat in gura cu el (sunt rea de gura d felu` meulaughing) si am cam ras de ellaughing m rog. acum faza e ca vreau s vad daca stie candva d acest tip. si daca da vreau s`mi spuneti cat mai multeee plsss:X chiar vreau s aflu ce`i cu "smecherasu` astalaughing)sunt curioasa de felul` meu si chiar vreau s stiu cate ceva de elbig grin yd lui e dollar_dollar_boy
P. S.:cine`mi da cat mai multe informatii funda restul` vothlove struck
abtineti`va daca vreti sa dati rasp stupide plshappy

3 răspunsuri:
| Bubbles_8156 a răspuns:

Ce id de cocalar are :]].
Dupa id nu prea cred ca e smecher. tongue

| noktambul a răspuns:

Da, il stiu pe smecherasu'. E Mos Craciun! laughing

| Monna a răspuns:

Nu crezi ca ar fi mai bine sa iti faci alt id. si sa te dai pe langa el bine astfel incat sa afli mai multe informatii despre el?
Ca nu cred ca ar avea unul dintre noi acest id.
Adica e o posibilitatea foarte mica.
Nah. ti.am dat o idee.
Take care!