| ALeXsSaY a întrebat:

Heey. fetelor, ce fel de baieti va plac: mai rai, gen macho, de strada, sau mai timizi dar protectori si sensibili? big grin

10 răspunsuri:
| PisyKiss a răspuns:

De strada, timizi dar protectori si sensibili

| BomboanaCuCaramell a răspuns:

Mie una imi plac aia mai rai devil mai duri. da nu foarte ca ii ia dracul devil. dar cunosc si fete care sunt indragostite de timizi blushing [mie mi se par cam... plictisitorii. vreau adrenalinaa devil]

| XXXMony a răspuns:

Rai,gen macho si de strada pentru. ca asa sunt si eu

| TeoPT a răspuns:

Și presupun că pentru fetele ca tine există doar astea două categorii de băieți? Eu nu mă văd în niciuna din astea două. Înseamnă că n-o să mă placă nici o fată sau cum? laughing

Baftă

| shtephie a răspuns:

Imi plac baietii inteligenti, educati, protectori si sa fie in acelasi timp si sensibili si mai macho laughing

| golanasha08 a răspuns:

De strada, macho...mai protectori {nu timizi, nici raaaaaaai si nici sensimil ca aia is p[apa laptic rolling on the floor }... ar fi baiatul ideal pentru mine :X:X:X:X:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ăia de genul tipului care a postat înaintea mea aici love struck laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aaaaa, in niciun caz macho sau cu fitehee hee
Mie imi plac tipii blonzi cu ochii verzi, albastri.happy sa aiba aceleasi hobby-uri [ciudate] cu ale mele, sa stie cum sa se poarte cu o fata, sa fie protector, glumet si inteligent big grin

| Mayar a răspuns:

Miei mi plac cei cu bun simt, protectori si sensibil in momentele delicate. O persoana cu caracter, dar nu neaparat macho, care se da tare si mare.

| fakmibeibi a răspuns:

Imi plac baetii care fumeaza si sunt raibig grin

Întrebări similare