| Pau a întrebat:

Heey`! Mi se pare mie, sau aceasta Selena Gomez cam falseaza? Adica pe Cd-uri suna ca si un ingeras, foarte frumos, excelent. Nu am nimic cu ea, sincer, chiar imi place melodia asta, dar...cand spune "like a love song, like a love song" pe la minutu` 3:08 mi se pare ca s-a dus rau de tot in jossss si cam falseaza :/
Voi ce parere aveti despre ea? Cum o considerati, va place?

6 răspunsuri:
| FreaxxKid_7835 a răspuns:

Bună! Mie una îmi place. A fost idolul mea. Și încă o iubesc. Dar, vocea ei este modificată pe calculator. Puțin sau mai mult. laughing Dar și pe scenă are vocea frumoasă. Și, este și o actriță bună. happy Părerea mea. Acum, fiecare are propria lui părere.

| BiaSiAtat a răspuns:

Vorba ta "Nu am nimic cu ea" dar cred ca ai dreptate.Acum o sa-ti spun ceva ff adevarat.O colega in vacanta trecuta de vara a mers cu matusa ei la un concert de-al ei si a stat pe al 2 lea rand. Zicea ca se audea ca naiba si ca mereu la melodia Naturally nota de final suna ca naiba.De atunci nu i-a mai placut deloc. Apropo ai mare dreptate.Pa pa

Apache
| Apache a răspuns:

Da de cand mama dracu e ma si asta cantareata? ...ba e actrita, ba e cantareata, ba e creator de moda ...etc!
...defapt e doar o pustoaica fara talent ridicata in sus de disney!

| vreauTotulSauNimic a răspuns:

O adooor:XE preferata mea... Poate mai greseste si ea vreo nota iti dai seama, dar am vazut unele viedeoclipuri pe net si canta ok si live. Nu pun atat amprenta pe cantat, imi place persoana ei, comportamentul, stilul vestimentar s.a.m.d. Nu prea imi place iubitu' da asta e!

| Pau explică:

Bine inteles ca am uitat sa dau link-ul : http://www.youtube.com/watch?v=E2e7VbaeQKI

| vreauTotulSauNimic a răspuns:

Da, am ascultat si intr-adevar acolo falseaza putin...Dar niciun cantaret nu canta la fel ca pe cd, toate melodiile sunt modificate.Iar ea, mi se para ca, canta destul de bine fata de altii care nu au deloc voce si pe cd-uri suna perfect. Oricum, mie imi place de ea si cum canta si tot. BYE!