| adinaxD a întrebat:

Heey! tongue
nu stiu ce sa aleg intre hi5 sau facebook straight face
voi ce credeti? ce sa aleg? tongue
FUNDA kisskiss

Răspuns Câştigător
| Dr3yga20 a răspuns:

Retelele de socializare nu sunt niciodata ceva constructiv si inteligent, eu zic sa alegi iesitu pe afara.
Dar intre cele doua facebook pentru calitate si numarul de facebookisti dar daca te cunosti ca intri in discutii cu peronaje dubioase atunci alege hi5 ca e mai sigur fiindca nu-i asa populat.

7 răspunsuri:
| Choco a răspuns:

Eu zic ca facebook happy
hi5`u e deja expirat. facebook`u e mult mai usor de folosit si de navigat pe el. iti gasesti usor prietenii dupa nume. sunt si jocuri faine, pozele se incarca usor happy

| deea89 a răspuns:

Eu am ales facebook`ul big grin aveam cont si pe hi5 si pe facebook si pana la urma la facebook am ramas.are mai multe chestii interesante decat hi5`ul, parerea mea

| ElenaZamfi a răspuns:

Adevarul e ca Facebook castiga mai multi utilizatori in fata hi5-ului.Chiar si eu am ales fb.Cati mai multi utilizatori de hi5 isi anuleaza conturile in favoarea facebookului.Deci eu as spune pro FB si contra Hi5.

| Madda a răspuns:

Eu ti-as recomanda Facebook-ulbatting eyelashes
Da, este in "top"laughing Dar depinde ce iti place tie.
Mai sunt retele de socializarehappy Nu neaparat doar Fb si Hi5batting eyelashes

| Monna a răspuns:

Hi5`ul s.a cam demodat.
Facebook`ul e acum in "top".
Orienteaza.te dupa prietenii tai. cati au fb, cati hi5 chatterbox.

| Mada_4034 a răspuns:

Facebook pentru ca pentru mine este mai comod, mai tare bine si hi5-uu e da yop zic facebook! Stiu ca primna data nu esti acomodata ca el dar te vei acomoda! funda? te org mumos :*!

| xSmile a răspuns:

Eu as alege Facebook, pentru ca merge mai bine si mie mi se pare ca hi5-ul merge cam greu happy