| xMyLifeMyRulesx a întrebat:

Heey TPU! Am si eu o nelamurire..Am 13 ani si prietenul meu are 14 ani.Petrecem foarte mult timp impreuna deoarece locuim foarte aproape.Dormim mai mereu amandoi pentru ca avem posibilitatea [ adica parintii nostri au acceptat asta ]. Faza e ca mai mereu baietii profita de aceste posibilitati, dar el nu.pur si simplu nu face decat sa ma ia in brate si sa ma pupe.Ca persoana nu e deloc timid. Si intrebarea este daca tine la mine sau nu.Astept raspunsuri/pareri de la voi :d

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca nu a incercat sa profite inseamna ca tine la tine

| TheAvenger a răspuns:

Când aveam 13 ani, mă țineam de școală și nu dormeam cu,, iubitul,,. Dar, ca să îți răspund la întrebare, dacă n-a încercat să ți-o dea pân' acum, n-are prea multe șanse nici în viitor, având în vedere că are doar 14 ani.

| Biancaalone a răspuns:

Pai mai intrebi! Normal ca tine la tine! Adica daca profita sau ceva de genu, pana acum ar fi facut mai multe decat sa te ia in brate si sa te pupe!
Esti atat de norocoasa ca ai unul ca el langa tine!

| LaviniaT a răspuns:

Greu cu fetele, daca vrea ceva, vai ca nu ma iubeste el vrea doar amor, daca nu vrea vai ca poate nu ma iubeste.....Eu zic ca te iubeste si e calculat, nu vrea sa te forteze, poate va veni ziua in care ii vei da tu de inteles ca vrei si ma gandesc ca poate si parintii tai iau zis sa nu cumva sa pui mana pe fata noastra....Eu zic ca tine la tine si totusi e cam repede pentru amandoi.

| MadalinaAlexandra a răspuns:

Da' tu ce vrei mai mult decat sa te pupe si sa te ia in brate, avand in vedere ca ai 13 ani straight face

| xMyLifeMyRulesx explică (pentru MadalinaAlexandra):

Nu am vrut sa dau de inteles ca vreau mai mult. happy

| xMyLifeMyRulesx explică:

Multumesc oricum laughing