anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heey TPU happy
Vreau sa îmi închid contul de Facebook, din diferite motive, dar înainte de a-l închide vreau sa postez un citat sau o fraza inteligenta explicând ca Facebook e o pierdere de timp și viața big grin...și nu prea știu... Deci, accept orice sugestie big grin

2 răspunsuri:
| mihaelaa18 a răspuns:

Hey big grin
Ai putea incercand spunand asta:Regret ca abia acum am realizat ca tot timpul alocat pe acest site de socializare este doar o piedere de timp si nimic mai mult. Oricum cum spune si vorba aceea"niciodata nu este prea tarziu". Consider ca fara acest site totul ar fi mult mai frumos.Copii si-ar trai din plin copilaria.Nu ar mai sta ore intregi in fata calculatorului, ci ar iesi sa se joace afara. Totul ar fi schimbat...insa datorita acestui site, oamenii se pare ca au uitat ce inseamna sa te distrezi, sa te bucuri si mai ales au uitat de viata, care este cea mai importanta dintre toate.
Cam asta a fost ideea meathinking nu stiu daca te va ajuta prea multlaughing, dar sper ca am reusit sa iti fie de folos catusi de putin kiss

| R0MW4LD a răspuns:

Https://www.facebook.com/......3478640483

Mie mi-a placut prea mult si cred ca s-ar potrivi ca status de ''divort'' de facebook :))