| SweetieBeibby a întrebat:

Heey! Vorbesc de ceva timp cu un baiat, care are un frate mai mic pe care il plac si el la fel! Vreau sa va spun ca mereu imi spune chestii gen"Te iubesc" si dulcegarii de genul asta, dar coicidenta coicidentelor este faptul ca si prietenei mele iii spune acealeasi lucruri.Astazi nu mai stiu din ce moriv, i-am spus ca sa nu mai minta si mi-a zis tot felul de chestii naspha, si cum el e mai mare ca sa nu credem ca ii place de noi si dinastea...si i-am spsu de ce isi bate jo,si apoi mi-a dat ignor. Vreau parerea voastra,imi e frica ca ii va spune tuturor ca suntem niste fete mici si proaste si toata lumea il va crede. spuneti-mi ce sa-i zic cand il vad,cum sa ma comport cu el,sa-l salut sau sa nu-l bag in seama, sai zambesc ironic sau nu! Va rog, cel mai bun raspuns primeste funda!:*:*

1 răspuns:
| andreealitllesmileAndreea a răspuns:

Pff... Nu vreau sa ma bag sau ceva de genul dar dupa cate am inteles din ce ai zis baiatul asta dupa care esti amorezata sau erai* pare sa fie genul ala de "gagicar" eu zic ca nu era bine de la bun inceput sa-i pici in capcana dar mai ai o scapare. Poti sa pari indiferenta cand te vezi cu el si sa o chemi si pe prietena ta si sa incerci sa te prefaci ca iti place un tip astfel incat sa te auda ala dar in acelasi timp sa pari discreta si daca vezi caa aduce vorba de chestia aia cu ignore ii zici ca te doare fix undevawinking crede-ma eu am incercat cu fostul meu iubit si a mers. Funda? puppy dog eyes :* happy