E ceva de 'socat' adica nu multi rezista sa poarte asa ceva, majoritatea isi sparg dinti.E cam dureros dupa ce il pui vreo 2 saptamanai mananci foarte putin(unii mananca cu paiu alti fara.) Chestia e ca trebuie sa pastrezi o igiena foarte stricta.Sa nu te infectezi, e cam aiurea.Dar mna fiecare are o pasarica pe creier, unii au mai multe.Eu personal am un stol.Cat despre cercelu in limba, nu doar fetele poarta, am vazut destui baieti(si eu il am de vreo 9luni) Dar mna acum sunt multe riscuri, poti ramane fara gust, poti sa te infectezi, stai cu limba umflata vreo 2 saptamani. Vreo juma de an te abti de la sex oral si mozoale e cam aiurea. Dar mna, eu mi-am dorit si asta a fost mi-am cumparat un cercel si mi-a dat cineva gaura
Mai la moda e sa iti crapi maselele cu el.Mai dur e cand musti din el si parca te-a lovit cineva cu un ciocan in creier.Asta e moda, asta e duritatea, capish?
Aha
Salut! fetele isi doresc piercing in limba deoarece sunt considerate ca sunt mai dure (ceea ce nu este adevarat) si sunt mai smechere... si nu stiu de ce ai putea fii asa de senzational ca iti pui o bucata de fier in limba.Mi se pare absurd.Dar esti libera sa faci cum vrei tu, asta este doar parerea mea.Mult noroc!