Cred ca mai dragut ar fi sa iesi intr-o zi senina cu nori pufosi si jucausi. si sa-i intiparisti in minte. apoi iei pensula si te`apuci de desenat.la imbinarile peretilor ai putea face cu o culoare care sa se potriveasca cu acel albastru. in josul peretelui poti face iarba. copacei floricele. dupa cum spuneai. poti face chiar niste urme de maini. sau poti scrie ceva ce iti place, te inspira sau/si te caracterizeaza sper ca ti-am dat idei
Eu am avut doi pereti mov, si doi roz care se uneau sus pe tavan unde era becul. si deasupra biroului aveam peretele plin de postere. nu mi-am facut, dar intotdeauna mi-am dorit sa pictez note muzicale pe peretele ala, sub postere bafta la decorat
take care
Pai camerea mea e simpa vopsita galben si am o multime d jukarii d plusi... dc nu ancerci sa-ti faci grafiti p pereti? poti spre ex sa scrii numele tau
Poti sa-ti pui culoare pe palme si sa-ti lasi peste tot pe pereti amprentele tale si a prietenilor tai(un fel de amintire). Eu asa am facut in camera mea si mi-a placut cum a iesit.