| elena17pb a întrebat:

Heeyy! diriga a zis ca de anul asta fiecare absenta nemotivatase plateste? e adevarat? si daca da, cat e absenta nemotivata?

si mai e ceva:
am 8 absente nemotivate si vine problema:ma afecteaza cu ceva la nota de la purtare?

7 răspunsuri:
| Aηηy a răspuns:

Daca ai 10 absente nemotivate ti se scade un punct la purtare, daca ai 20 ti se scad 2 puncte si tot asa.
Daca ai 8 absente nemotivate vei avea nota la purtare 10 happy.

| thefirstangel a răspuns:

Nuuu daca ai 10 absentze se scade un punct

si cand a zis ca se plateste s-a referit ca vei avea d suferit

fundita?

| LucKy_6512 a răspuns:

La 10 absentze nemotivate se cade punct iar chestia cu amenda e facuta sa va sperie nu e advlaughing si noua ne face l fel

Funda?big grin

| soraGrime a răspuns:

Si eu am auzit[de la profesori] ca parintii elevilor cu multe absente nemotivate vor plati o amenda.sa este si in Occident. Dar inca nu a intrat legea in vigoare, deci nu ai de ce sa-ti faci griji.

La 10 absente se scade 1 punct la purtare. Dar daca ai o diriginta intelegatoare poate scapi big grin
Sper ca te-am ajutat.
Pace!
wave

| cristime a răspuns:

Din cate stiu eu la 10 absente nemotivate se scade un punct la purtarethinking Nu imi amintesc sa se fi schimbat ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar la 10 absebte se scade un punct la purtare... daca ai doar 8 nu este o problema

| dayana_9955 a răspuns:

Nu e adevarat nu se lateste absentele... e cea mai mare prostie pe care am auzit'o
in schimb la 10 absente iti scade 1 punct la prtare
asta e sigur... sper ca te; am ajutat funda?big grin