1. E recomandat sa porti bustiera sau sutien din momentul in care incepi sa te dezvolti in mod vizibil, iar lipsa acestora devine deranjanta. Poti incepe sa porti bustiere vreo 2-3 ani, iar apoi sutien, pentru a te obisnui.
2. Crema depilatoare, insa rezultatul va dura cam aceeasi perioada (in jur de 5-7 zile). Alte metode ar fi benzile de ceara sau aparatul electric, ale caror rezultate dureaza pana la 2 saptamani, insa sunt ceva mai dureroase.
3. Dupa parerea mea, in jur de 15-16 ani.
4. Atat timp cat nu exagerezi cu machiajul, mi se pare in regula sa folosesti, din cand in cand.
5. Nu am idee in legatura cu asta.
Bună.
Eu de la 11 ani port bustieră, pentru că aveam nevoie.Depinde și de tine, dacă ai sânii măricei poți să folosești bustiera.Dar dacă nu ai mai deloc, nu-ți recomand pentru că pe la 25-30 de ani vei avea sânii foarte lăsați. Încearcă să te epilezi cu ceară, aparat epilator sau benzi epilatoare. Ești cam mică ca să ai un iubit, nu te grăbi, ai mult timp! Poți să ai după 15 ani în colo, atunci ar fi cel mai bine.Neah,nu-ți recomand rimelul de la vârsta asta.
Nu-l fur, doar mă folosesc de el.
Pa, pa.
Sincer... Nu prea stiu ce sa spun dar iti dau un sfat prieteneste. Daca ai sanii maricei, pe la 13 ani sa porti bustiera / sutien. Nu e bine sa te dai cu rimel, sa nu ti-l bagi in ochi. Nu poti cere ajutorul mamei tale la epilat? Honestly. Epileaza-te doar pana la genunchi ( de jos in sus ). Dupa parerea mea de la 15 ani in sus. ( Gandesc ca bunica ).
1. S-a demonstrat ca sutienul dauneaza mai ales in perioada pubertatii. Momentan poarta doar bustiera.
2. Cu ceara sau crema.
3. Mai asteapta vreo 3-4 ani.
4. Nu. Nici cu farduri, nici cu fond de ten. Nu folosi asa ceva.
IrinaAniri întreabă:
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: