| heise a întrebat:

Heh, am trecut pe aici. Va rog, pareri sincere. Faza e cam asa: sunt in clasa a 7-a, am trecut a 8-a, dar as "dori" sa ma mut... De fapt, o colega, o prietena de vreo patru ani -singura mea prietena, sa fiu sincera-, se muta, si faza e ca nu ma mut ca s-o urmez, dar mi-a zis despre scoala inainte, chiar daca stia ca poate n-as avea sanse cu familia mea -am avut probleme cu notele la scoala, si atunci cand am mai vrut sa ma mut, a fost un raspund de "Nu"-, presupun. Dar as dori pareri despre scoala nr. 39, de dupa lac -McDonald's-, si cum e programul si poate o comparatie cu scoala nr. 25 -la care ma aflu actual-. As dori pana, cel putin, martea sau miercurea care urmeaza. Mda... v-as ramane indatorita. Frati-miu mi-a zic ca el a terminat acolo scoala generala, in scoala nr. 39, si ca-i tiganeala mare si ca toti tiganii de prin blocurile alea vin in scoala aceea, dar ce a fost a fost -insa, vreau sa stiu daca sunt si altele, chiar daca sunt, e chiar cum a zis-o el sau cam pe aproape, pana la urma? Ah, daca vreti sa ma intrebati ceva, bine, o sa va raspund. Dar va rog nu vorbiti ceva gen "Am citit pe internet" sau cam asa ceva, ca asa am citit si eu si am vazut poze and so on.
ps. Matusa ei care ii are ca si abonati pe profesorul de matematica (la noi profesorii sunt... mai ales de matematica -de aceea si vreau sa ma mut) si o secretara de acolo, iar ei au zic ca se face scoala si nu e asa si asa scoala, iar secretara a zis ca profu' de matematica e bun ca si profesor in domeniul sau and... trestii. ^^ Ceva ajutor, sfaturi, orice? :-s
[ps] Frati-miu are 22 de ani acum.

1 răspuns:
| NoNameMe13 a răspuns:

Uite... Si colega mea de banca s-a mutat si sincer nu prea stiu cu cine voi sta anul asta, dar nu-mi fac griji. Tu treci a 8-a, mai ai anul asta si examenul! Daca te vei duce la alta scoala profesorii nu te vor cunoaste si stiind ca vei avea examenul te vor lua "mai tare". Nu te-ai mutat atata timp te muti in ultimul an?
Parerea mea e sa ramai unde esti. Aici iti cunosti cat de cat colegii, profesorii stiu cat poti tu din puct de vedere al cunostiintelor si anul asta va fi decisiv pentru tine. Vei stii clar in ce liceu te vei duce si trebuie sa inveti serios daca ai probleme cu notele. Nu cred ca ai nevoie de o scoala noua unde in loc sa inveti sa fii tachinata de profesorii care vor zice ca deja stii, iar daca iti vad mediile mici din anii trecuti, tot asa iti vor da si ei.
Te mai gandesti...Bafta! kiss