Offf,om al dracu nu e ala care se ia de fumat, ci ala care se lasa.Prin urmare si eu care le-am lasat de o luna si ceva,tot mai simt nevoia sa fumez,am acel pitic pe creier care spune 'fumeaza fumeaza fumeaza' mi-e dor sa pufai, sa scot fumul, dar numai imi permite corpu mie rau cand fumez, deci e ok acum :^^ Trebuie sa ai ambitie, 2 saptamani daca le-ai lasat.E ok dupa incearca sa fumezi din ce in ce mai rar. Fumeaza prima dat 10 tigari pe zi, dupa 9, dupa 8 si asa mai departe pana le lasi de tot
Nu fumez mult 5 tigari pe zi sau 7 nu imi mai iau pachet ca il termin intr o zii, prefer sa imi iau la bucata si stiu ca fumez mai putin Am zile in care fumez doar 3 tigari si uneori chiar niciuna dar seara tarziu fumez imi zic in cap,, daca am reusit sa nu fumez de ce o fac?,, Si imi raspund ca nu o sa mai am ce face.
Ce as face? As fuma oricum daca as vrea.
Si eu am fumat acu' cateva zile tot datorita unor prieteni(eram si beat si mi-am zis sa-ncerc).Nu inteleg cum devii dependent...
Sau daca vrei sa te lasi pur si simplu lasa-te, adica nu mai fuma.
De fumat nu te lași decât dacă vrei s-o faci cu adevărat. Și în ziua aia spui (la un moment dat): „gata! asta e ultima țigară!" și apoi te ții de cuvânt.
Dacă vrei doar să spui că te lași dar în realitate abia aștepți să mai „bați un cui"... nu ai cum. Eventual, treci pe de-astea „electronice". Poate cu de-alea te lasă și frac'tu'.
Ce stres ai la 15 ani?
Nu da vina pe anturaj si eu stau in preajma fumatorilor dar nu inseamna ca trebuie sa ma aseman cu ei.
In locul tau as lua pachetul de tigari si l-as arunca la gunoi.
Parinti divortati, sa aleg daca sa plec la mama si fratele meu in Italia, sa imi las bunicii sau nu, sa ii spun tatalui meu ca vreau la mama (si crede-ma nu e usor sa ii spui ca incepe sa urle si sa injure), sa o vad pe bunicamea plangand din cauza fratelui meu iar eu habar nu am ce sa fac. Am mai multe pe cap. Nu imi iau pachete, fumez pe zi 5 sau 7 tigari uneori 3 Nu mai stau in niciun fel de anturaj, stau singura.
Naspa situatia, dar trebuie sa te gandesti ca banii aia ii poti administra alfel si ca fumatul nu te ajuta cu nimic.
Incearca sa stai o ora pe zi si sa nu faci altceva decat sa te gandesti la viata ta si cum sa rezolvi problemele, poate ajuta.
Ai grija de tine.
Multumesc:3
Eu una as incerca din rasputeri sa ma las si nu sta cu gandul ca daca te lasi de fumat n-o sa ai ce face gasesti uh ceva de facut ca sa iesi afara, sigur o as-ti treaca ceva prin minte. Nu uita ca tigarile nu sunt prea sanatoase ok? eu nu te judec fiecare face ce vrea doar ti am spus ce ai putea face. Si tatl meu fuma si ela incercat de mai multe ori sa se lase deoarece lu' mama nu-i placea (desi si ea fumat pana ce sa ramna insarcinata cu sora mea) si pentru ca la un moment dat si-a dorit asa de mult sa se lase a reusit. Sper ca si uh vei reusi.:-)
Am incercat din cauza prietenului meu si nu am reusit cum am mai spus am o fixatie daca imi spune sa nu fac ceva, mai tare o fac,, oricum inca fumez deci nu m am lasat si nici nu cred ca o sa ma las Sincer intr un fel nu as vrea stiu ca face rau si chestii dar pur si simplu nu am ambitie si intr un fel nici nu vreau. Pana la urma ii zic eu lui fratemiu ca ce naiba si el s-a apucat de la 14 oricum daca e intr o zii ma voi lasa.