| Elenamiki a întrebat:

HEi :3 TPU. Am si eu o intrebarepuppy dog eyes Cum sa ai grija de un catel micut si dupa cat timp il poti scoate afara?

Răspuns Câştigător
| Konata a răspuns:

Buna happy pai, trebuie sa ai grija de el ca pe ochii din cap: sa ii dai hrana adecvata, sa te joci el, sa-i oferi iubire de stapan, sa il duci la vaccinat la veterinar, etc. mai multe detalii despre cum sa cresci un catelus gasesti pe diverse site-uri. Il poti scoate afara dupa vreo 2 luni, insa nu cred ca o sa ai 8cazia fiindca vine iarna si o sa fie foarte frig. Daca ai posibilitati materiale, ii poti cumpara o zgarda, lesa si hainute. Baie iti recomand sa ii faci insa cu apa calda, cu sampon special fara sa-i intre apa in urechi si in ochi. Poti sa incepi sa ii dai mancare solida dupa vreo o luna, sau atunci cand nu va mai manca lapte sau alte mancaruri moi.

Succes! Sa ai mare grija de el :*

| Elenamiki explică (pentru Konata):

Eu am sal primesc in februarie mamica lui naste acum in decembrie deci o sa fie marisor zic eu.big grin si cam cat ar costa un carnet de sanatate? big grin

| Konata a răspuns (pentru Elenamiki):

Pai carnetul in sine nu costa mai nimic aprox. (5-10 lei in functie de clinica). Analizele si vaccinurile o sa fie mai costisitoare happy

Vaccinul este 30 de lei. dar asta nu prea conteaza stiu ca trebuie sa-i fac primele 3 vaccinuri inainte de al scoate pe afara nu asa?big grin

Da happy

Iti multumesc mult :* Daca ai putea sami lasi o adresa de idd ca sa mai vorbim big grin ca vad ca stii multe lucruri ce eu trebuie sa le invat D:

Mi-a facut placere ca te ajut. Iti trimit pe privat id-ul meu si facebook-ul meu :*. Multumesc de fundita.

6 răspunsuri: