- Bag un zambet fals pe care toata lumea-l crede, numai sa-i arat prostului ce pierde.
- Ma uit la el, nici macar nu-mi pasa, poate totul ar fi fost altfel, daca stiia sa ma iubeasca
- Si te doare cand vezi ca nu-mi pasa, si iti zic mereu : Nu mai conteaza, hai lasa!
-Ma vrei inapoi? EU NU! Isi spun doar atat : Nu miza pe faptul ca odata m-ai facut sa plang, am mai crescut :*!
- Te maturizezi cam greu, crezi ca-s mata, sa te iert mereu 8-\?
-Si iti multimesc ca m-ai facut sa vad, da nu esti ce-mi doresc :*
- In continuare crezi ca totul iti apartine, poti sa ai orice, dar CLAR, NU si pe Miine
-Dragule... Durerea ta, e placerea mea
-Chiar daca " el" nu o sa-mi spuna " noapte buna" sau pe strada "buna", am o prietena care ma suna sa-mi spuna " Fato, esti de 1000 de ori mai buna, decat aia pe care "el" o suna "
-Regreti? REGRETA ! Pt. ca acum e prea tarziu, am plecat, si nu o sa mai vin, Tu plangii?; o3. mie-mi vine sa rad . E neplacut . dar gandeste-te ca a fost invers in trecut >dd<
-Accepta-ma fara nici un regret, promit ca voi fii singurlui tau defect :*
- Sunt fara pe care ai ranit-o cand ai plecat, sunt singura care te-ar fi iubir exact cum ai visat.
-Ti-ai dat masca jos, GAME OVER baby;]!
-Zambetul ei de copil nu se razbuna, te face sa te simti cel mai puternic om cand o tii de mana; o3
- Ingerul meu pazitor e drogat pe canapea Vezi ****, ca n-ai griji de persoana mea
-- Până la urmă, în morţii ei, Viaţa e frumoasa! ღ
-Iubeste baiatul care iti spune ca esti " frumoasa " nu "bunoaca"