anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

hei all vreau status sau nu stiu dati-mi voi...

baiatu pe care il plk. imi cere sa nu mai vb cu el dupa cate mia facut in fine. nu stiu. ma simt trista nu stiu. nu imi vine sa cred ca mi-a cerut asta. va rog ajutati-ma. sigh [ nu vreau sa nu vb cu el ]

ps funda vot

1 răspuns:
| Deny1333 a răspuns:

Să lăsăm statusurile pentru moment. El îţi spune să nu mai vorbeşti cu el din cauza a multe lucruri pe care ţi le-a făcut? Ăsta e semn că ţine la tine şi nu vrea să te rănească sau, varianta nasoală, că vrea să-l laşi în pace. Discută cu el şi explică-i că tu vrei să continuaţi să vorbiţi şi că mai rău îţi face să nu vorbeşti cu el decât ţi-au făcut greşelile sale.

Statusuri:

În trecut toate au dispărut, o luăm de la.nceput și mergem înainte. - prin ăsta ai putea să-i dai de înţeles că nu-ţi pasă de ceea ce a fost, ci că, pentru tine, contează doar el şi prezentul.

Iubirea înseamnă să dai cuiva şansa să te distrugă şi să ai încredere că nu o va face. - exprimă încrederea ta în el.

Iubirea este un joc în 2 care cere sacrificii, lacrimi şi durere; şi din care totdeauna unul iese rănit. - se poate interpreta că ţie nu-ţi pasă că suferi pentru el, deoarece îl iubeşti.

Ai rămas tot acelaşi băiat pe care, când îl văd, simt un gol în stomac. - nu contează dacă vorbiţi sau nu, tu încă-l placi.

Ar trebui să începi să mă cunoşti după atâta timp. Şi, te rog, nu mă mai forţa să te mint.

Lacrimile tale grele ce se cern prin gene îmi cer parcă să rămân, dar nu mai am timp să amân. O să plec o vreme, o să mă`ntorc, nu te teme!

E una dintre zilele alea nasoale,
Mă gândesc la tine şi doar mă doare.
Nu mi-ai făcut nimic, pur şi simplu nu eşti.
E momentul în care nu ai şi îţi doreşti!

Va trece timpul, ai să uiţi durerea provocată, se vor vindeca şi ranile lăsate de acea iubire îndepărtată.

Ţi-am văzut faţa fără mască şi încă nu am plecat.

Erai pe primul loc, niciodată să nu uiţi! Căci pentru tine am renunţat la multe şi la mulţi.winking

Şi o s-o pierzi, şi-o să plăteşti... Că într-o zi o să te-ntorci acasă şi n-o s-o mai găseşti.

Las’o să cadă, să plângă, să simtă că trăieşte! Căci ştii mai bine ca toţi: ea, într-un sfârşit, mereu zâmbeşte! - gen: orice ar fi, vei trece peste toate şi tot la el te vei întoarce. happy

Am plâns ascultând muzică şi privind fotografii. Am dat telefoane doar pentru a asculta o voce. Am fost îndrăgostită de un surâs. Am confundat sentimente. Şi am iertat greşeli de neiertat! - dacă ai făcut asta, să înţeleagă că poţi s-o faci din nou, pentru el.

O să’ţi pară rău când vei realiza că ai pierdut’o pe unica ce te iubea.

Vreau ca atunci când te gândeşti la mine, să spui: "Uite, fata asta chiar a ţinut la mine!".

Şi nu ştiu ce să mai spun. Se vede clar că îmi lipseşti, şi îmi vine să mor că tu, nu mai eşti!

●Încă îl mai iubeşti şi eşti pregătită să`l ierţi. Şi probabil o să`l ierţi chiar dac`ai să regreţi.

,, Amintirile nu ne mai pot omorî; cel mult pot face o rană să doară şi să sângereze din nou."

Nu vei ştii niciodată ce s-a întâmplat de fapt: dacă te-am uitat sau doar mă prefac! ♥•

Vreau să simt din nou că pot să zbor. Am încercat dar nu te pot uita aşa usor... Mor încet, simt cum totul mă doboară. Hai să o luăm de la început, suferinţa să dispară.

Nu te uita înapoi, nu te mai pierde printre vise! Priveşte înainte, sunt cu braţele deschise şi cu ploapele închise. Din nou simt că mi`e dor, îmi doresc să fiu cu tine împotriva tuturor.

♥ Nu înţeleg de ce eşti atât de încăpăţânat; Ţi'am arătat că pentru mine nu există alt băiat!

Poate într`o zi mă vei căuta Şi vei spune tuturor „lipseşte ea"!

Râsul ei copilăresc ţi-a rămas în adâncu' sufletului. e inocentă, dementă, dulce când vrea. şi ar fi putut fi. doar a ta!

Dacă ai nevoie, să ştii, sunt aici. Strigă-mă şi vin, nu-ţi face griji.

Cam atâtea statusuri am găsit să se potrivească, cât de cât, cu situaţia ta. Sper că te-am ajutat şi că te-am sfătuit bine.
P.S.: la unele statusuri am scris şi nişte sfaturi/interpretări.
Baftă! kiss
P.S.2: să-mi dai un mesaj şi să-mi povesteşti ce se mai întâmplă între tine şi el, dacă vrei.