Nu esti absolut deloc grasa, dupa parerea mea. probabil ca ai vazut fete care sunt intr-adevar foarte, foarte slabe si-ti doresti sa fi ca ele, dar crede-ma te sfatuiesc sa nu o faci. mi se pare ca la inaltimea ta si mai ales la varsta ta esti potrivita. nu trebuie ca pe parcurs sa incepi sa-ti doresti sa slabesti foarte mult, pentru ca pe langa faptul ca slabirea nu aduce cu sine si sanatatea, ci si unele probleme care apar in timp, cu trecerea anilor vei devenii obsedata de acest lucru, si slabitul iti va ocupa aproape majoritatea timpului.
niciodata nu trebuie sa-ti fie rusine de cum arati, pentru ca un corp sanatos nu se obtine neaparat prin diete severe ci printr-o alimentatie adecvata si conditie fizica.
Daca tu esti fata din poza, nu arati grasa.Greutatea corporala nu e cea care te face grasa. Poti avea 45 kg si sa fii numai sunculita sau 45kg de muschi, abdoment definit, corp format.Important e cum arati si cum te simti.pa
Esti perfecta asa ( inaltimea se potriveste cu greutatea ) ( Succes sa ramai tot asa )
Mie mi se pare ca ca nu esti grasa, chiar deloc. Eu am tot 15 ani, in jur de 1, 60 si 47 de kg si vreau sa ma ingras! Deci nu cred ca e necesar ca tu sa slabesti, sincer.
Nu esti de loc grasa, tu mai vrei sa slabesti? eu in locul tau as sari in sus de bucurie, am 11 aniu si am 52 de kg si 1, 54 metri. mai bine nu mai slabi.
Hey. Fato la inaltimea ta si la kilogramele tale nu esti deloc grasa nu zic asta doar pentru fundita dar vb serios cred ca arati super si nu ai nevoie sa slabesti daca vreys a te mentii la kilogramele acestea poti renunta la painea alba si sa mananci paine neagra, cu cereale sau graham, pe timpul verii sa poti renunta la fripturi si la alte bazaconii si poti sa iti iei banane portocale si sa face coktail si alte sucuri dar NU PRIN INFOMETARE si la inaltimea ta mi se pare normal sa ai 45 kilograme ptk oasele sunt grele dar esti perfecta nu mai trebuie sa slabesti,. Mult noroc!
La varsta si inaltimea ta ar trebui sa ai vreo 52 kg, deci o persoana la 45 kg este anorexica aproape Deci lasa ideile astea de copchila o sa ai timp sa ti si cure cand o sa fi mai mare... daca o sa fie cazul dar la greutatea pe care o ai acum nu cred. Auzi grasa la 45 kg
BUNA. Nu esti grasa de loc, esti chiar slaba dupa kg.Chiar foarte slaba pentru varsta ta...Greutatea normala la 1. 61 este 50 de kg iar daca tu ai 45 esti foarte slaba... Nu mai incerca sa slabesti, simte-te bine in pielea ta!
Nu slabiNu e nevoie ai 45 de kg.:Xsi eu as vrea sa am atatea kgeu am aceeasi inaltime ca tinedar am 52 de kg.asa ca stai calma. pup:*
marinella35 întreabă: