Este absolut normal sa iti placa de un baiat la varsta asta. Insa trebuie sa iti intelegi si parintii care nu iti vor raul.
Probabil ca se tem sa nu fii suficient de pregatita pe plan emotional pentru a te implica intr-o relatie de acest gen si le este frica ca acest baiat sa nu fie baiatul potrivit pentru tine. Multor parinti le este frica, de asemenea, sa nu iti faca vreun rau, atat fizic, cat si psihic.
Daca tu consideri ca esti suficient de matura pentru a face acest pas si ca baiatul respectiv este unul serios, care tine la tine, poti vorbi cu parintii tai si sa le explici si lor acest lucru.
De asemenea, trebuie sa le demonstrezi si tu ca esti responsabila si ca nu iti vei neglija scoala din cauza acestui baiat. Asa vor vedea ca pot avea incredere in tine si se vor mai linisti.
Succes!
De fapt *
Părinții tăi au într-o oare care măsură dreptate, dar totuși ești în generală nu e mare filosofie...
Dacă te simți pregătită și crezi că te ajută cu ceva da, dacă nu mai bine lasă este timp pentru toate.
Da la mine in scoala sincer sa iti spun fetele se incep a intilni cu un baiat la 12 ani nu zic ca e normal dar daca vrea lasa sa se intilneasca eu am 14 ani si inca nu m-am itilnit cu nimeni dar tu daca vrei intilnestete oricum asta e viata ta nu a parintilor.